Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Márki-Zay Péter abban bízik, hogy több tízezren lesznek az ellenzék március 15-i rendezvényén – derül ki a politikus Magyar Hangnak adott interjújából.

Márki-Zay szerint Orbán Viktornak „nagy pofon” lesz, hogy náluk mond majd beszédet Donald Tusk korábbi lengyel kormányfő, az Európai Tanács elnöke is.

Azt is megjegyezte, Orbán Viktor kizárólag azért nem akar kiállni vitára, mert akkor kiderülne, hogy ki akar valójában katonákat küldeni Ukrajnába, ki az, aki máris szállít fegyvert Ukrajnába, ki az aki betelepítette a migránsokat Magyarországra, és ki az, aki ezek miatt folyamatosan hazudik.

Ugyanaz a Fidesz, amelynek a kommunikációs igazgatója, Hollik István korábban elmondta, hogy nem vagyok Gyurcsány Ferenc embere, most hirtelen Gyurcsánnyal akar vitatkozni, és nem az ellenzéki előválasztáson, 371 ezer szavazó által kiválasztott jelöltjével.

Az a rossz hírem van Orbán Viktornak, hogy neki velem kell vitáznia, és nem az őáltala oly’ annyira vágyott Gyurcsány Ferenccel, az ő romantikus kapcsolatukat szeretném, ha külön élnék ki
– mondta Márki-Zay, hozzátéve, az emberek vágynak erre a vitára.

Szóba került az úgynevezett „gyermekvédelmi” népszavazás is, ezzel kapcsolatban az ellenzék miniszterelnök-jelöltje azt tanácsolja, szavazzunk érvénytelenül.

Úgy látszik, hogy a különböző aberrációk, így a pedofília a Fideszben bocsánatos bűn, úgy érzik, hogy nekik ezt is meg lehet tenni. Ha valaki pedofil bűncselekménybe keveredik mint Kaleta Gábor nagykövet, akkor hazaszállítják Peruból, és a bírósági tárgyaláson mindössze 540 ezer forintra büntetik, és ráeresztik a társadalomra.

A mi véleményünk az, hogy a mostani gyermekvédelminek hazudott – valójában homofób – törvényt azonnal vissza fogjuk vonni, viszont lesz egy valódi gyermekvédelmi törvény, amellyel mi a fideszes pedofiloktól fogjuk megóvni a gyerekeinket
– fogalmazott Márki-Zay Péter.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: