Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Közeledik a választás, és a Fidesz feltekerte az aljasság potmétereit. Jámbor András, ellenzéki politikus beszámolójából is kiderül, hogy minden aljas eszközt bevettnek az Orbánisták a hatalomért.

Az éjszaka leple alatt több száz plakátunkat semmisítette meg a Fidesz. Ez nem csupán undorító, erkölcstelen, a választás szabályai elleni vétség, hanem több százezer forintos, ha nem milliós kár, amit okoztak!

Eddig is voltak plakátok mindkét oldalon, amiket leszedtek. De ma éjszaka a József Attila lakótelep nagy részén, a Haller utca és a Vágóhíd környékén minden plakátunkat leszedték. Korábban megtaláltuk a leszedett plakátokat a környéken eldobálva, de most szervezetten elszállították őket, hogy vissza se tudjuk helyezni.

Az elmúlt hetekben a Fidesz lejárató szórólapokat és Facebook oldalakat, mocskos hirdetéseket, rágalmazásokat és hazugságokat is bevetett, majd múlt hét végén több mint ezer plakátunkat rongálta meg egyszerre. Most, hogy ezek egyike sem vezetett célra, pedig egész egyszerűen megsemmisítik a plakátjainkat.

Alapjáraton is végtelen pénzből gazdálkodik a Fidesz, övék az állam teljes erőforrása, és mégis a rongálás, a bűn eszközéhez nyúlnak!

Én az aktivistáimat és a szavazóimat is nyilvánosan arra kértem, ne rongáljanak. Miközben fideszes ellenfelem plakátjait nem érte kár, ő nemhogy tűri a rongálást, de szervezi is azt- írja az ellenzék közös jelöltje Józsefvárosban és Ferencvárosban.

Jámbor az ellenfelének is üzenet: Sára Botond, nem hazudozni kéne, nem bűnözni, nem rongálni, nem rágalmazni, hanem kiállni egy nyilvános vitára! Ne a bűnöző haverjaid, a felbérelt embereid mögé bújj, hanem állj ki velem szemben egy jelölti vitára, ahol felnőtt ember módjára beszélhetjük meg a választókerület ügyeit!

A propaganda média nem fog beszámolni arról, milyen mocskos kampányt folytat a Fidesz a hatalomért, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa minden aljasságra képesek az Orbánisták.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: