Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Budapest egyik legszorosabb választókerületének számít a Hegyvidék. A XII. kerületben szorosan, de az ellenzék vezet. A sima ellenzéki győzelembe itt is bekavarhat a Kétfarkú Kutyapárt.

A Magyar Hang – A Túlélő Magazin oldalán és a Telex.hu-n is megjelent legfrissebb, márciusi közvéleménykutatás alapján kis különbséggel nyerésre Hajnal Miklos, az ellenzéki összefogás jelöltje a XII. kerületi választókerületben a Fidesz jelöltjével szemben.

Hajnalt a választók 42%-a, Fürjes Balázst 38%-uk támogatja. Egészen biztos tehát, hogy ketőjük közül fog kikerülni a választókerületet következő országgyűlési képviselője.

Hajnal is megosztotta a kutatás eredményét Facebookon, ahol azt írja: Köszönöm nektek a támogatást! Ez a kutatás is bizonyítja, hogy április 3-án esélyünk van megmutatni, hogy a hegyvidékiek és bel-budaiak is változást akarnak, mert nem támogatjuk a Fideszt és annak helytartóit.

Világosan látszik, hogy a választás itt is nagyon szoros lesz. Ezért arra kérek mindenkit, hogy a következő két hétben se álljunk meg: tegyünk meg mindent a kormányváltás és a helyi győzelem érdekében!

A következő két hétben minden nap kint leszek a kerület utcáin. Találkozzunk és beszélgessünk arról, hogy miért kell változás itt is, és miért fontos, hogy mindenki elmenjen szavazni! Mindenkire szükség van a kormányváltáshoz! Adjunk bele mindent, ez életünk hajrája lesz!- fogalmazz

A kutatásból azonban is látszik, hogy Hajnal sima és nem szoros győzelmet arathatna, azonban a Kétfarkú Kutyapárt jelöltje ebben a VK-ban is megosztja a szavazatokat. Ráadásul a párt elnökét, Kovács Gergelyt indították rá az ellenzéki közös jelöltre. Hiába, ezért tuti meg fogja majd Orbán veregetni a kutyák vállát április 4-én.

Persze, ha ezt te nem akarod, akkor nincs más választás, csak és kizárólag egyféleképpen lehet leváltani Orbánt: ha az ellenzék közös jelölteire szavazol. Nincs más érdemi alternatíva.

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: