Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Több ellenzéki képviselő is megjelentette a Facebook-oldalán jelent meg az alábbi nyílt levelet, melyben azt kérdezik Orbántól: „Milyen megszorításokra készül a Fidesz, ha nyerne?”

Mindenki számára egyértelmű: a magyar gazdaság egyre rosszabb állapotban van. Elszabadult az infláció, az euró 400 Ft közelében, a boltban szintre hétről-hétre emelkednek az árak.

A Fidesz pedig láthatóan képtelen úrrá lenni a helyzeten. Félelmében hatósági árakat vezetett be, miközben több mint ezer milliárd forintot osztogatott szét, hogy megnyerje a választásokat.

Az osztogatások kiürítették az államkasszát, amely már tavaly is 5100 milliárd forint feletti hiánnyal zárt! Mi lesz itt, ha nyernek? Ez egészen nyilvánvaló: megszorítások következnek. Mégpedig brutálisak.

Talán nem véletlen, hogy egyetlen sort sem tettek közzé a programjukról. Pontosan tudják, hogy ha elmondanák, mire készülnek, biztosan veszítenének. Azért is tudható, hogy durva megszorítások jönnek, mert a jelenlegi kormány nem számíthat az Európai Unió segítségére.

Azt a 2500 milliárd forintos támogatást ugyanis, amit megítéltek a magyar gazdaság talpra állítására, az EU a Fidesz-kormány alatti brutális korrupció miatt tavaly óta visszatartja. A Fidesznek így nem marad más választása, ha nyerne, mint hogy drasztikus megszorításokkal csökkentse a kiadásokat és növelje a bevételeket.

Már csak az a kérdés, hogy mivel fogják kezdeni? Vajon csökkentik, esetleg megszüntetik a családi adókedvezményeket? Vagy megemelik az így is világrekorder ÁFÁt? Esetleg a vállalkozásokra rónak ki különadókat, ahogy korábban csinálták?

Ezek akár mindegyikére is sor kerülhet. Az embereknek pedig joguk van tudni, milyen megszorításokra készül a Fidesz!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: