Kunhalmi Ágnes interjú, MSZP
Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kunhalmi Ágnes egy kampányfórumon, bizonyos most az ukrán-orosz háború kapcsán azt mondta, hogy bizonyos kérdésekben az ellenzéki is ugyanazt csinálná, mint a jelenlegi kormány. Több hírportál vezető hírként hozta azt le, ami lássuk be nagyon beteg. 

Talán mi sem mutatja jobban, hogy mennyire is beteg világot hozott létre a Fidesz, mint az, hogy Kunhalmi Ágnes azon szavai, hogy az  ukrán-orosz háború kapcsán bizonyos kérdésekben az ellenzéki ugyan úgy járna el mint a Fidesz, vezető hír lett több komoly hírportálon. Na de ne rohanjunk ennyire előre.

A politikus többnyire kritikusan beszélt a magyar kormányról, azonban volt egy fél gondolat menete, hogy: „de Orbán jól váltott ebben az éles helyzetben. Akkor, amikor kellett, elfogadta a szankciókat, és bizony, úgy kezdett el kommunikálni és cselekedni, ahogy  egy NATO-tagállamtól és egy európai uniós országtól azt elvárják”.

Ezért van többek közt döntően nehéz helyzetben a magyar ellenzék, mert ha megkérdezik tőlem, hogy mi mit csináltunk volna ebben a kritikus helyzetben: ugyanezeket– mondta a MSZP-s politikus.

Nos, azt itt szögezzük le, hogy Kunhalmi szavaiban semmi durva nincsen. Sőt, éppenséggel ez lenne a normális. Hogy igen kérem, vannak kérdések, amit mi is ugyan úgy ítélünk meg. Mi ebben a hír?

Csakhogy a Fidesz tudatosan egy beteg társadalmat épített, ahol vannak Mi és vannak Ők és az a végtelenségig megosztott Fidesz logika nem tűri, hogy legyen olyan kérdés, amiben közös egyetértés van.

De van ebben még egy álságos dolog is. Miközben Kunhalmi szavait ezerrel tolja a propaganda, hogy no lám, a következő cikk már arról szól, Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnökről hamisan az  állítják katonákat küldene Ukrajnába.

S a Fidesz híve mindkettőt elhiszik egyszerre. S nem teszik fel a propagandistáik a Fidesz politikusoknak a kérdést, most hogy is van ez gyerekek?

Én személy szerint örülök Kunhalmi Ágnes szavainak. Azért mert ez a valódi különbség az ellenzék és a Fidesz között. Hogy a beteg, árokásó, gyűlölködésre és aljaskodásra épülő politikán túl, van egy normális világ is. Amit szemmel láthatólag nem is értenek Fideszék. Ezért szenzáció nekik.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: