Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ellenzéki politikusok folyamatosan arról számolnak be,  hogy a Fidesz és a „hozzá köthető személyek” egyre több választási plakátot rongálnak meg. Jámbor András ezt unhat meg és csattanós választ adott a Fidesznek. 

A budai Várban tartott, online közvetített csütörtöki sajtótájékoztatójukon Jámbor András, a budapesti 6. választókerületben induló ellenzéki képviselőjelölt azt mondta, hogy eddig több mint 1500 plakátjukat matricázták át, vágták le vagy ragasztottak rájuk szórólapokat. A Fidesz 12 év kormányzás után nem képes másra, csak „rongálásra, lopásra és hazudozásra” – jelentette ki.

Jámbor András egyébként csattanós választ adott, ahogy írja a hatodik plakát lopás és rongálás kör után elkezdtük az újfajta plakátjaink kirakását. A plakátokon az olvasható, hogy itt egy Jámbor András plakát volt, de a Fidesz azt is ellopta.

Dorosz Dávid, a Párbeszéd kampányfőnöke arról beszélt, hogy szinte minden jelöltjük plakátjait rongálják. Szerinte ezeket a cselekedeteket a félelem vezérli, a Fidesz 12 év után nem a teljesítményével, hanem a rongálással és „ennek a gyűlöletkampánynak az elindításával” próbál szavazatokat szerezni.

Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke azt mondta, hogy Orbán Viktor az elmúlt 12 évben nem kormányzott, csak „gyűlöletet keltett, uszított és pusztított”. Vlagyimir Putyin orosz elnök „utolsó európai barátja most is, a kampányban, csak a pusztításra képes” – jelentette ki a képviselő, aki hangsúlyozta, hogy ők egyetlen egyszer sem rongálták meg a Fidesz plakátjait.

Az esemény végén a három politikus egy „Stop plakátrongálás! Kedves Fidesz! Ti romboltok, mi építünk!” feliratú molinót ragasztott ki a Karmelita kolostor előtti ideiglenes kerítésre.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: