Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Bedőlt a Fidesz propaganda- Kunhalmi Ágnes nyilvánosságra hozott egy parlamenti szavazás eredményét, melyből világosan kiderül, hogy a Fidesz hazudik, amikor azt mondja, hogy a baloldal támogatja a háborút. 

Elég a Fidesz hazugságaiból! Sokan nem tudják, ezért itt is leírom a háborúval kapcsolatos valóságot- kezdi Facebook bejegyzését Kunhalmi Ágnes, az MSZP elnöke.

Orbán Viktor békepárti jobboldalról és háborúpárti baloldalról beszél, azt hangoztatja, hogy az ellenzék a háború pártján áll. Ez azonban nemcsak hatalmas hazugság, hanem rémhírterjesztés is, olyan állítás, mely riadalmat kelt, s amely alkalmas a stratégiainak nevezett nyugalom megzavarására- szögezi le a politikus

A miniszterelnök úgy kampányol, mintha nem tudná, hogy a parlamentben az ellenzék is megszavazta (!) azt a Fidesz által benyújtott nyilatkozatot, amely az orosz agresszió elítélésén kívül egyértelműen kimondja azt is, hogy Magyarország nem küld katonákat és nem szállít fegyvereket Ukrajnába, nem tesz lehetővé fegyverszállítást a magyar-ukrán határon keresztül és csak a békés megoldásban érdekelt.

Ezzel a demokratikus ellenzék a kormánypártokkal együtt a béke, a háborús konfliktus tárgyalásos, diplomáciai rendezése mellett állt ki! Nemzeti minimumot fogadtunk el együtt.

Az elmúlt hetek világosan jelzik, hogy a Fidesz tényeket hallgat el a magyar lakosság elől és kizárólag hazugságokra építi kampányát. Le kell leplezni a közvéleményt félrevezető állításokat! Április 3-án Te döntesz! A hatalom a népé, és nem a fideszes oligarcháké!

A propaganda média nem fog beszámolni a Fidesz hazugságairól, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa mi a valóság.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: