Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Orbán Viktor legújabb Facebook posztjában meg akarta mutatni milyen kemény legény is ő. Ám a kommentelők ízeire szedik a miniszterelnököt, így posztja igazából a képmutatás és a gyávaságának beismerése lett.

Orbán Viktor ezekben a percekben tette közzé legújabb Facebook posztját, ami meglehetősen félre sikerült.

Április 3-án üzenjük meg: nem vagyunk jámbor lúzerek, akik megijednek a nemzetközi médiától vagy Brüsszeltől. Harcolni fogunk!– írja a miniszterelnök.

Azonban ez az össze-vissza beszéd már az Orbán oldal követőinek is sok volt. Elárasztják a miniszterelnök posztját a felháborodott hozzászólások:

Többen azt teszik szóvá, hogy Moszkvával szemben Orbán soha nem mer keményen fellépni, mindig csak a nyugattal mer keménykedni:

Viktor és Moszkvával, azzal mikor harcolsz? Ja akkor meg gatyás békegalamb vagy- írja az egyik felhasználó. Majd egy másik: Érdekes, ha Putinról van szó, még nem találtad meg a tökeidet.

Áron pedig ezt írja: Örömmel látom, hogy Brüsszel ellen továbbra is vehemens harcban állunk – legalábbis a retorika szintjén. Tulajdonképpen mindenkivel, csak az oroszokkal szemben nem, akik valóban a biztonságunkat veszélyeztetik.

Putyin egy hónapja megtámadta Ukrajnát, de a mi utcai harcos miniszterelnökünk pontosan tudja, hogy ilyenkor Brüsszel és a nemzetközi média ellen kell harcolni. Jó lesz ez a maradék egy hét- teszi hozzá Márton

Rózsa is világosan fogalmazz: Eddig a Békét hirdettük! Megint megy a Harc? Nem ám Putyin ellen, Brüsszel ellen, ahova tartozunk? Most akkor hova tartozunk? Kelet?? Nyugat? Ez itt a kérdés! Szerintem, Szt. István már döntött!

Ujhelyi István, az MSZP képviselője is véleményt nyilvánított Orbán posztjára: Köszönjük Orbán Viktor, hogy világossá tette: Ön egyértelműen Putyin zsoldosa. Ön nyíltan és vállaltan harcot hirdetett az Európai Unióval szemben, keresve Putyin kegyeit. Ön Brüsszelt akarja megállítani, mi Moszkvát. Világos a képlet.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: