Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Bereczki Zoltánnak nem szóltak, hogy kampányrendezvényen énekel, roppant kínos helyzetbe kerültek a fideszes szervezők. A szájába nyúlva jelezte, hogy gyomorforgatónak tartja a kormánypárt sunyi akcióját. Ráadásul amikor az est fénypontjaként a Vas megyei Sé település polgármester színpadra invitálta Hendét a Fidesz jelöltjét, a közönség egy része hangosan fejezte ki nemtetszését.

A nyugat.hu arról számolt be, hogy a Vas megyei falvakban sorra rendeznek államilag finanszírozott, ingyenes koncerteket, amelyek egyben a Fidesz és Hende Csaba kampányrendezvényeként is működnek. Azonban most a bujtat kampányrendezvényből nagyon csúnya beégés lett.

Csak rátok való tekintettel maradok most itt, mert ez egy kampányrendezvény, és én ilyet nem vállalok! Ez egyértelműen benne van az aláírt szerződésemben! – a lap egyik olvasójának beszámolója szerint ezekkel a mondatokkal köszöntötte a közönséget a séi kultúrház színpadán szombaton este Bereczk Zoltáni.

És ha ez még nem lett volna elég kínos az első sorban ülő polgármesternek és Hende Csabának, a Fidesz helyi jelöltjnek Bereczki a szájába nyúlva jelezte, hogy szerinte gyomorforgató, ami a fellépése előtt elhangzott a színpadon.

A séi Kultifeszt elnevezésű kampányrendezvényen a program Nagy Róbert polgármester, valamint a fideszes jelölt, Hende Csaba hosszú köszöntőjével kezdődött. Ezután Bereczki Zoltán lépett a színpadra, aki hallva az előtte elhangzott erősen kampányszagú beszédeket, meglehetősen feldúltan állt a közönség elé, majd a véleményét markánsan meg is fogalmazta a politikusoknak és a megjelent szép számú közönségnek egyaránt.

A koncerten résztvevők szerint mindez szemmel láthatóan nem esett jól az első sorban feszengő Hendének. Ahogyan az sem, amikor ezt megelőzően, amikor az est fénypontjaként a polgármester színpadra invitálta Hendét, a közönség egy része hangosan fejezte ki nemtetszését.

A propaganda média nem számol be arról, hogy a Fidesz hogy beégett a saját kampány hakniján, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy más is lássa egy ország várja már az Orbánisták bukását.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: