Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Fideszék érdekében induló egyik kamupárt elnöke hatalmas fehér BMW-jével okozott balesetet. Egy több gyermekes anyuka autóját törte rommá Gődény György.

A Blikk információi szerint még múlt hét keddjén közlekedési baleset részese volt Gődény György. Egy Olvasó-riporter küldött fotókat a lapunk, ő azt írta, a Fidesz érdekében induló kamupárt vezetője okozta a balesetet:  Budapest XIV. kerületében, az M3-as autópálya kivezető szakaszán egy benzinkút közelében ütközött kocsija egy másik autóval, de szerencsére senki nem sérült meg.

Rommá törte egy többgyermekes anya nehezen megteremtett kocsiját, és azóta semmilyen keresésre nem válaszol – írta a lap

A kis Renault Clio személygépkocsi úgy megsérült, hogy a karosszériaelemek törése mellett az alváz is eldeformálódhatott, hátsó futóműve kitörött Budapest közelében, a körgyűrű keleti részén az autópályán.

A lap kereste a párt vezetőjét, de felesége vette fel a telefont. Az asszony lapunkannyit ismert el, férje valóban részese volt egy közúti balesetnek, melyben saját tulajdonukban levő, közel két tonnás, 530 XD BMW-jük is úgy megsérült, hogy autómentővel kellett elszállítani.

Kovács Károly közlekedésbiztonsági szakértő a képeket elemezve arra a következtetésre jutott, hogy a két tonnás BMW bal eleje ütközött a feleakkora tömegű kisautó jobb hátsó részével. Mivel több sávos, szembeforgalom nélküli úton történt a baleset, ez figyelmetlen sávváltás, követési távolság be nem tartása és gyorshajtás, illetve ezek együttes megsértése miatt következhetett be. Ilyen esetekben legtöbbször a hátul közlekedő autó, jelen esetben a BMW vezetője hibáztatható.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy Fideszék kiket szabadítottak rá a közéletre, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa nekik csak a hatalom és a pénz a fontos.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: