Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Közösségi oldalán tette közzé nyílt levelét az Egységben Magyarországért ellenzéki szövetség miniszterelnök-jelöltje, Márki-Zay Péter, amelyet Orbán Viktor miniszterelnöknek címzett. Íme Márki-Zay levele változtatások nélkül:

12 év teljhatalmú fideszes kormányzás eredménye, hogy a magyar gazdaság katasztrofális állapotba került: elszabadult az infláció, az euró 400 forint közelében, hétről hétre elképesztő ütemben emelkednek a boltokban az árak.

Orbán Viktor kormánya láthatóan képtelen úrrá lenni a helyzeten. Félelmében hatósági árakat vezetett be, miközben több mint ezer milliárd forintot osztogatott szét, hogy megnyerje a választásokat.

Legújabban pedig Varga Mihály pénzügyminiszter beszélt arról, hogy a választások után – ha kormányon maradnak – szükség lehet a költségvetés kiigazítására, hiszen akkora a hiány.
Már csak az a kérdés, hogy mivel fogják kezdeni? Vajon csökkentik, esetleg megszüntetik a családi adókedvezményeket? 30%-ra emelik az így is világrekorder áfát? Esetleg a magyar, még nem Mészáros és Tiborcz által tulajdonolt vállalkozásokra rónak ki különadókat? Ezek akár mindegyikére is sor kerülhet.

Válaszoljon Orbán Viktor: milyen megszorításokra készülnek a kormányban a választások utánra? Egy héttel a választások előtt a magyar választóknak joguk van tudni az igazságot! És válaszoljon Lázár János is, a Csongrád-Csanád megye 4-es választókörzetének jelöltje: mit tud a készülő megszorításokról, és mit szól Varga Mihály kijelentéséhez?

Április 3-án erről is döntünk. Ha a Fidesz marad hatalmon, biztosan súlyos megszorításokra készülhetünk. Ha pedig kormányt váltunk, és megszabadítjuk az országot Orbán Viktortól, akkor haza tudjuk hozni a magyaroknak járó, fejenként másfél millió forintnyi uniós pénzt.

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: