Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Minden jel szerint totális rettegésbe kezdet a Fidesz. Az RTL Híradó stábját kizáró Emberi Erőforrások Minisztériuma „korlátozottan sajtónyilvános eseményt” emlegetett a kizárás indokaként- írja a Média1 szakportál

A hétfőn is folytatódó tanársztrájkról készített riportot az RTL Híradó annak kapcsán, hogy tegnap a kőbányai Szent László Gimnázium matematika-fizika-informatika szakos tanárainak a többsége is megtagadta a munkát.

Az RTL Híradó meg szerette volna kérdezni a sztrájkról Kásler Miklóst, az emberi erőforrások miniszterét, valamint Hajnal Gabriellát, a Klebelsberg Központ elnökét, de egyikük sajtónyilvános eseményre sem engedték be a hírműsor stábját.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) azt a választ adta az RTL-nek, hogy „a korlátozottan sajtónyilvános eseményekre (…) a meghívottak listája megtelt”, míg a Debreceni Tankerületi Központ úgy felelt, hogy az eseményen „csak a meghívottak vehetnek részt” – derül ki a rtl.hu portálról.

Az RTL Híradó munkáját nem először akadályozza a Fidesz-kormány. Korábban egy koronavírusról szóló sajtótájékoztatón például az is előfordult, hogy riporterük kezéből kirángatták a mikrofont.

Az Orbán-kormány egyébként rendszeresen kizárja a számára nem szimpatikus médiumokat sajtóeseményeiről. A kormányinfókra például a Magyar Hang stábját nem engedik be.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy Orbánék már annyira rettegnek, hogy nem hagyják, hogy Magyarország legnagyobb TV-s társasága elmenjen a sajtótájékoztatóra, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa miért van szükség kormányváltásra.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: