Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Marosvásárhely mellett egy hulladéklerakatban egy teljes zsák kidobott és részben elégett magyarországi választási szavazólapra bukkantak. A videófelvételeken az látszik, hogy zömében nem a Fideszre volt kitöltve. Egyenlőre nem világos, hogy a borítékok miért landoltak a szemét telepen. De felmerül a súlyos választási csalás lehetősége is. Egy dolog biztos, ez az eljárás nem szabályos.

Szerdán több, a magyarországi választásokra szánt szavazólapot találtak zsákokba gyűjtve a Marosvásárhelyt Jedd községgel összekötő országút mellett. Az üres telken, amelyet eddig illegális hulladéklerakatként használtak, az építkezési hulladékok törmelékkupacai között bezsákolt szavazólapokra bukkantak, ezeknek egy része el is volt égetve. Azt nem lehet tudni, hogy pontosan ki akarta megsemmisíteni ezeket a szavazatokat. De ez így biztos nem szabályos.

A punctul.ro/pontmaros helyi portál újságírója Cristian Teodorescut telefonon értesítette egy anonim olvasó arról, hogy mit talált Jedd község határában és néhány fotót is küldött róla. Az újságíró kiszállt a helyszínre és videófelvételt készített.

A képsorokból kiderül, hogy már kitöltött szavazólapokról van szó, néhányon az is jól látható, kikre adták le szavazatukat azok, akiknek borítékja az illegális hulladéklerakat szemétkupacai között végezte. Az egyik szavazólapon kivehető az ellenzéki koalícióra behúzott X, a másikon pedig jól látható, hogy egy választópolgár a Mi Hazánkra adta le voksát.

A Transtelex megkeresésére Cristian Teodorescu elmondta, hogy nem nyúlt hozzá a zsákhoz, mindent a helyszínen hagyott, és értesítette a rendőrséget az esetről. A botrányt robbantó helyi hírportál azt is videóra vette, ahogy a rendőrség helyszínel a szeméttelepen.

Egyelőre tehát nincs arra vonatkozó információnk, hogyan, milyen körülmények között került oda az a bizonyos zsák, és arra vonatkozóan sincs, hogy hány szavazólapot tartalmazhatott.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy egy zsáknyi levélszavazatot akart valaki/valakik megsemmisíteni Erdélyben, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa itt valami nagyon nem szabályos.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: