Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Egy elég szókimondó nyílt levelet kapott Győzike Osváth Zsolttól Zshow time youtube csatorna vlogerétől, íme változtatások nélkül a levele:

Kedves Győzike! Egészen idáig sokunk egy bohózatnak élte meg, hogy kereszttel hadonászva, Jászai díjas alakítást nyújtasz a nagyérdeműnek, a béke menetén. A béke menetén, ahol megverik és megszurkálják azt, aki nem fideszes.

Komikus jelent volt, amikor igyekeztél a világ tudtára adni, hogy te bizony belépsz a kormánypártba, majd másnap ők letagadtak téged. Egy emberként sajnáltunk, amikor láttuk, hogy a miniszterelnök a cigányság megszólítására inkább Kis Grofót használja és vele szelfizett, helyetted. Pedig te elmondtad, hogy ez rajta van a bakancslistádon és hát valljuk be, tényleg nagyon mélyre dugtad a nyelved. Hát egy közös fotót nem érdemel szegény Győzike?

Az ember egészen idáig a hasát fogja, vagy a könnyeit törölgeti. A nevetéstől. Azt gondolja, vajon kinek és mennyivel tartozhat ez az ember, vagy hogy milyen bűnt követett el amiért majd amnesztiát remél ezért a páratlan kiállásért.

De egy szalagcím mindent megváltoztatott bennem. Már nem tudtam nevetni. Felháborodtam. Haragot éreztem. Azt nyilatkoztad Győzike, hogy azért kell a Fideszre szavazni, mert a gyerekek védelme a legfontosabb. Nem sül le a képedről a bőr? Hiszen elsőkézből tudom, hogy neked ez soha nem volt fontos.

A lányod a műsoromban fékezhetetlen zokogásban tört ki, amikor arról beszélt, hogy forintra váltottad a gyerekkorát és milyen válogatott módszerekkel, kínozva a lelküket tetted a családodat termékké. Hogy amikor a rosszakaróitok a vonatsínhez kötözték a házi kedvenceteket, a lányodat kamerákkal az arcában, az iskolából rögtön a vasúti töltésre vitted, hogy Buksi kutya megcsonkított testét látva, tévénézők milliói előtt traumatizáld.

Sokkot kapott. Így védted meg a gyerekedet. Evelin eközben attól rettegett, hogy ő lesz a következő akit megcsonkítanak, de te azt mondtad, a shownak mennie kell tovább. Vagy amikor a kis Virág fekáliával kente be magát, hogy imponáljatok a közönségnek. Biztos büszkén mutogatja ezeket a felvételeket.

Ilyen lenne a gyermekvédelem Győzi? Hogy mered kiejteni a szádon ezt? Amikor gyógyíthatatlan sebeket ejtettél a magyar cigányság megítélésén, a gyermekeid mentális egészségen? Hogy a mai napig nem tudnak teljes életet élni a Gáspár névvel és pszichológus segítségével sem tudnak normális emberi kapcsolatokat kialakítani.

Örülök hogy közel az ötvenhez ilyen fontossá vált az, hogy politikai véleményt nyilváníts és talán még nem késő, hogy részt vállalj a gyermekvédelemben. De azt nem egy kampányban kell elkezdeni. Hanem otthon. Öleld meg a lányaidat, akik valamilyen érthetetlen módon nem tagadtak meg. Köszönd meg a csodálatos Evelinnek, hogy még mindig apaként tekint rád, hogy ennyit tanult és megpróbálja tisztára mosni a neved.

Mondj hálát Virágnak, amiért nem fordított neked hátat miután rátalált a szerelem. És mondj hálát az embereknek, hogy amikor egy Fidesz molinóval a kezedben gyermekvédelmet emlegetsz nem küldenek el a halál bánatos faszára. Ugyanis kedves Győző, jelenleg az lenne az egyetlen hely, amit meltón képviselhetnél.

És kedves fideszesek, amikor Győzikével fotózkodtok, jusson eszetekbe ez a pár gondolat. Természetesen Győzőnek lehet szimpatikus a legnagyobb párt, mert ők is pont ennyire képmutatóak és pont így vezetik meg az embereket, a gyermekvédelemre hivatkozva. A gyerekeket védik, de a Kaleta haverjuk megússza a ped@fíliát 500.000 forintos pénzbírsággal. Manapság bárki, bármit mondhat. Csak, hogy legkésőbb Isten előtt el kell számolnunk a lelkiismeretünkkel. Sajnálom, hogy nem lehetek ott. Maradok tisztelettel!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: