Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Gyakorlatilag teljesen ledolgozta az utolsó pár napban az ellenzék a hátrányát- legalább is erre lehet következtetni a választási kampány legutolsó számaiból.

Ez lesz életünk hajrája- hangzik az ellenzéki szlogen. S valóban fején találták a szeget, tényleg nagyot hajráztak. Gyakorlatilag teljesen ledolgozta az utolsó pár napban az ellenzék a hátrányát. Gyakorlatilag napok alatt olvadt el a Fidesz előnye:

A biztos szavazók körében 47 százalékon áll a Fidesz és az ellenzéki pártszövetség is- derül ki a Publicus kutatásából. Ebből logikusan következik, hogy elképesztően szoros választási végeredményre lehet számítani vasárnap este.

Az eddigi közvélemény-kutatások ugyan szoros küzdelmet jósoltak, de döntetlent még a Publicus pár nappal ezelőtti mérése sem mutatott.

Viszont a választás előtti utolsó mérésből az is kiderült, hogy az ellenzéki szavazók mozgósítottsága, részvételi szándéka 5 százalékponttal magasabb, mint a kormánypártoké. A részvételt illetően az összes megkérdezett 76 százaléka válaszolta azt, hogy biztosan elmegy szavazni, és további 9 százalék mondta azt, hogy valószínűleg szavazni fog.

Pulai András, a Publicus vezetője azt mondta, a választók egy 5-7 százalékos csoportja csak a kampány utolsó pillanatában dönti el, hogy elmegy-e szavazni egyáltalán.

Magyarul baromira nem lefutott ez a meccs, nem véletlenül kéri az ellenzéki a híveit, hogy beszéljenek még 3 emberrel, hogy legyenek ott vasárnap a voksoláson.  Ráadásul még van egy nap a szavazásig, ha ez a trend, hogy napok alatt összeomlott a Fidesz támogatottsága így folytatódik, akkor ebből még mérsékelt ellenzéki előny is lehet.

A propaganda média azt sugallja, hogy a Fideszt nem lehet legyőzni, hogy az embereknek ne legyen kedvük elmenni szavazni, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa, hogy szorosan de lehet Orbán-váltás.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: