Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Egyet kell értsek a Kutyapárttal, nem rajtuk múlt a kormányváltás, de még a kétharmad se. Egész egyszerűen azért mert nem tényező. S nem is lehet ezt a haveri társaságot pártként értelmezni.

Először is amit piszok gyorsan abba kellene hagyni az ellenzéki véleményvezéreknek, hogy nem tényező formációkat pusztán haveri alapon felemelnek. A Kétfarkú Kutyapártnak konkrétan van kb 30 tagja meg egy facebook csoportja.

Maradjunk annyiban ennyit egy virtigli egyetemi évfolyam is ki tud magából préselni, ha jópofa mémekkel feltuningolja a Facebook közösségét. A Kutyák és a virtigli egyetemi évfolyam is isznak és szívnak és közben hasznos dolgokat csinálnak csak annyi köztük a különbség, hogy az egyetemistáknak nincsenek újságíró és véleményvezér haverjaik.

S itt rögzítsük: a Kétfarkú Kutyapárton nem múlt a kormányváltás és nem múlt sem a kétharmad, egész egyszerűen azért, mert nem tényező. S ha a Fideszre elmondtuk, hogy olykor-olykor elveszti a valóság érzékelését, akkor az ellenzéki oldal is jobb ha megérti:

Tökéletesen felesleges túlhájpolni 10 és 100 fős tagsággal rendelkező virtuális formációkat, mert ezzel csak és kizárólag egyetlen egy dolgot értek el, hogy azon formációk rovására adtok teret ezeknek a semmiknek, amelyek tényleg rendelkeznek valós társadalmi súllyal.

Értem én, hogy a Kutyák a haverjaitok, a többi meg nem, de akkor ne tessék fel-alá sírni az újabb Fidesz kétharmad miatt. Mert pont, hogy Ti csináltok a szar-semmi nullából látszólag tényezőt.

A Kétfarkú Kutyapárt teljesítménye is egy nagy nulla. Azon kívül, hogy csinál egy-két buszmegállót amit szét cikkezett a média, egy-két teljesen unalmas és jelentéktelen súlyú botrányocskát feltár, amiből semmi nem lesz soha, időnként bele-bele rúg egyet az ellenzékbe. Semmi érdemi dolguk nincs. Az OBI barkács szakkör sem került be még soha a parlamentbe.

Rosszabb, hogy a fejlődési potenciál is ennyi bennük. Kereken 12 éve ugyanazok a poénok, komolyan mint a Bagi-Nacsa. Persze, hogy nem vicc párt, mert már nem is vicces, hanem uncsi.

S képtelen volt abból a tőkéből, amit az elején tényleg viccesen kritikus formáció jelenthet   komolyan vehető és értelmezhető formációvá kinőni magát, konkrétan 20 év alatt. Akkor miről beszélgetünk?

Csak, hogy legyünk korrektek azért a fenti mondatok egy-két másik ellenzéki formációra is igazak, de azok majd egy másik posztban úgyis megkapják a magukét vagy itt vagy máshol.

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: