Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Jámbor András a tegnapi esete talán legnagyobb ellenzéki győztese. Egy nehéz billegő körzetben nyert Józsefvárosban és Ferencvárosban. Most egy nyílt levélben üzenetben a magyaroknak, íme:

 

Megfordítottunk egy billegő körzetet! Tegnap délután még mindenki azt magyarázta, hogy ez egy biztos ellenzéki körzet. De kiderült, ha nem kopogunk be a körzet minden lakásába, ha nem kommunikálunk célzott és specifikus helyi üzeneteket, akkor még ez sem lett volna meg.

Nem tudtuk megnyitni a szíveket és nem tudtuk elérni a zsebeket. Lehet arról beszélni, hogy mekkora propagandafölény van, de ez adottság, amire nem tudtunk választ adni. Nem tudtuk sem üzenetben, sem technológiailag ellensúlyozni. Kell arról beszélni, hogy pártállam van, de erre nem tudtunk választ adni.

Én is végignéztem az Illés utcában tehetelenül állva, ahogy jönnek sorban az emberekkel telepakolt kocsik, amik a szegényebb sorsú szavazókat szállítottak. Pedig készültünk erre, de nem tudtunk mit tenni.

Aki ma abba megy bele, hogy ki a hibás, és nem azt kérdezi, mi volt a stratégiai, majd ebből következő taktikai hiba, mit rontottunk el a kampányban, az nem jó irányba megy.
Nem az a kérdés, fel kell-e venni a mandátumunkat, hanem az a kérdés, hogy egyáltalán le lehet-e váltani ezt a rendszert választáson, és ha a válasz mégis nem, akkor mi az a stratégia, amiben meg tudjuk jeleníteni az értékeinket, tudjuk-e vinni az ügyeinket, és ehhez kell-e a mandátum.

Nem fogok most ennél nagyobb megfejtéseket mondani a sokk közben.
De mindenképpen szeretném megköszönni a csapatomnak, és a Szikra Mozgalomnak, akik átfordítottak egy billegő körzetet. Nélkülük nem ment volna. Ahhoz, hogy 5,2%-kal nyerjünk, az kellett, hogy több mint egyszer végigkopogtassunk egy teljes választókerületet, több mint 1000 pultozást végezzünk. Az utolsó napon több mint 100 emberrel dolgoztunk az utcán.

Köszönöm a józsefvárosiaknak és a ferencvárosiaknak is Amit megígértem a kampányban, azért küzdeni fogok, mindent meg fogok tenni a következő 4 évben, hogy szolgálhassalak titeket!

És végezetül: sokk. De mindennek ellenére szeretem Magyarországot, és dühös vagyok de továbbra se tudom gyűlölni azokat akik a hamis biztonság üzenetét választották a szabadságunk és a jólétünk helyett. Nem velük van gondunk, sőt a mi hibánk, az ellenzéki politikai elit hibája, hogy így választottak. Ezért pedig van felelősségünk, és ma még nem tudok mit mondani ennek a felelősségnek a kérdésére.

Ne maradjatok egyedül most, találkozzatok, beszéljetek, hívjátok fel egymást és öleljétek meg egymást. A hazánk, a barátaink, az értékeink, a vágyaink nem tűntek el, és nem adhatjuk fel őket


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: