Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Hu apám. Csak nézem és figyelem, hogy mit műveltek a választási bukta óta. Akkor itt és most álljunk meg egy szóra. Amit most műveltek az nettó önsorsrontás. Csak még messzebb lökitek magatokat, hogy valaha is leváltjátok Orbánt.

Tyű papa. Most aztán, mindenki nagyon okos lett az ellenzéki oldalon. Osztják ezerrel az észt, hogy mit, hogy kellett volna másképp. Biztos mély elemzéseken alapul ez a hirtelen jött bölcsesség, ami az eredmények megismerése utáni napokban elhagyja a szátokat, vagy nem.

Csak azt tudnám, hogy ez a félelmetes tudás, ami most hirtelen elszabadult, az hol volt egy hete, egy hónapja vagy akár egy éve. Na, ha akkor és ott. De nyilván, akkor és ott kuss volt mert ugye éppen az ügyködtetek, hogy eggyel több mandátumot szerezettek a tuti kis pár száz fős pártocskátoknak.

Szóval, most beindult a ki a fasza gyerek verseny. Nos, van egy rossz hírem. Egyikőtök sem az. Ezt a sztorit közösen szúrtátok el. S a szomorú ebben az, hogy éppen azt csináljátok, most is, ami miatt buktatok. A saját csodás gondolataitokba jobban szerelmesek vagytok, mint belém ellenzéki szavazóba.

Mert most sem baromi okosnak kéne lennetek, pusztán csak átéreznetek azt a mérhetetlen fájdalmat, amit a közzel két milliós ellenzéki szavazóbázis érez. Minket egybe kellene tartanotok, nekünk beszélnetek és végre megértenetek minket, s további másik 1 millió magyart.

Az egyik észosztó elmegy a tévébe és elmondja, hogy önálló arcélt kívánnak építeni bizonyos ellenzéki pártok. Építsél, aztán nézz most már hülyének valaki mást. Miért akarsz te önálló arcélt építeni cuncikám?  Hogy legyőzd a Fideszt?

A frászt! Azért akarsz te önálló arcélt építeni, hogy a következő alkudozáson egy-két mandátummal többet szerezzen az egyébként életképtelen pártod. Ja. Maradjunk annyiban, hogy önnállóan mindegyikőtök semmire sem megy.

Hogyha nem hagyjátok abba azt az önző és egyben értelmetlen szekértábor harcot amit folytattok, akkor még 20 évig azt fogjuk nézni, hogy Orbán Viktor a pofátokba röhög még 80 éves korában is.

Szeressétek egymást. Most is titokban azon szurkoltok, hogy hátha az egyiknek kevesebb mandátuma lesz és elmondhatjátok hogy a törpék közül Ti vagytok a legnagyobb törpe. Csodás politika ez.

A startvonalhoz feláll egy egységes Fidesz baromi nagy hátországgal. Kényelmesen, kipihenve, jó kondícióban, felkészülve oda áll és várja a sípszót. Amíg Ti egyáltalán megérkeztek a startvonalig ötször betöritek egymás képét, hosszú hónapokat tárgyaltok a semmiről, majd elégettek rengetek erőforrást a semmire, majd megszólal a sípszó és ahelyett, hogy neki állnátok futni  az egyik kigáncsolja, a másik meg visszahúzza a másikat.

S a legszebb ebben, hogy azt hiszitek, hogy nem látjuk ezt a műsort: hogy milyen tuti volt, amikor a ferencvárosi ellenzéki polgármester többször is, ki tudja miért beleállt az ellenzéki képviselőkbe, vagy a jó Hadházynak éppen a szocikat meg a DK-t kellett rugdosnia. Vagy a csodás Márki-Zaynak rendszeresen oda-oda kellet szórnia valakinek valami nagyon okosat. Vagy a tököm Kutyapártnak meg kellett mutatni, hogy ők aztán egy 3 százalékos semmi. Mindegyik párt valamelyik okosától tudnék egy tutit mondani, csak hogy ne érezze senki kihagyva magát.

S akkor most az ellenzékinek mondott nyilvánosságot, a „médiát”, azt hagyjuk is. Tényleg. Ott ültök a szerkesztőségekben rettegtek azért, hogy csődbe ne menjen a lapotok, tv-tek mit tudom én mitek. Ne daráljon be Titeket a NER, de csak azért, hogy megmutassátok, hogy ti még is azért milyen nagyon függetlenek vagytok jobban beleálltok az ellenzékbe, mint a Fideszbe egy-egy riporteri szituációba. Meakulpa. A Fideszbe nem tudtok, mert ugye az nem is nyilatkozik nektek.

S közben nem létező, társadalmi értelemben nulla azaz nulla szervezeteket nagyítotok fel, szétrugdossátok a valóban létezőket és akkor csodálkoztok, hogy vidéken van hogy 90 százalékot kap a Fidesz. Ami ott nincs, arra nem is szavaznak. Ez van.

Mondjuk ki, hogy amit az ellenzék csinál és a holdudvara politika címszó alatt az nem más, mint egy 12 éve tartó elitvita. Sőt inkább elit háború. S az a szörnyű ebben, hogy tényleg frankón már el is hiszitek, hogy ezzel a műsorral lehet nyerni.

Nem lehet. Mert igazából semmit nem tudtok megépíteni. Nem tudtok létrehozni egy TV-t immáron 20 éve, nem tudtok gazdasági hátországot fejleszteni, nem tudtok szervezeteket létrehozni, valódi közösségeket. Utánpótlást nevelni és valódi szelekciót végezni, hogy tényleg csak a legjobbjaitok álljanak rajthoz.

Verjétek ki a fejetekből azokat a gondolatokat, hogy akkor most végre legyőzőm a másikat. Béküljetek ki egymással. Nagyon komolyan mondom. Nem, nem, nem. Nem félre kell tenni a különbözőségeket, hanem felszámolni. A kis buksitokban mindig van egy időpont, aminek az eljövetelét már alig várjátok, hogy végre majd jó neki feszüljetek a másiknak és leszámoljatok vele, ami persze soha nem fog sikerülni.

De amíg ezzel tötyörésztek, addig se az emberekkel foglalkoztok. Ez van. Ezt emésztgessétek. Ezért kaptatok ki. Ingyen megmondtam nektek.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: