Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Jámbor András, az ellenzéki győztes képviselő Ferencvárosban és Józsefvárosban arra a hírre reagált, hogy a Nemzeti Választási Bizottság megbüntette a civil szervezeteket.

Több civil szervezettel szemben is bírságot szabott ki a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) pénteken, amiért érvénytelen voksolásra buzdítottak a gyermekvédelmi népszavazáson, írja az MTI.

Jámbor András a hírre reagálva azt írja, Facebookon, hogy én is olvastam ma reggel, hogy az érvénytelen népszavazás mellett kampányoló civileket megbüntették, nyilvánvalóan teljesen abszurd módon. A helyzet az, hogy világosan kell látni, hogy ez lesz a következő 4 évünk. A közösségeink, az értékeink továbbra is támadás alatt állnak

Amit viszont tennünk kell, hogy tényleg egymás hóna alá nyúlunk, összefonjuk a karjainkat és amennyire tudjuk megvédjük egymást. Sőt, új olyan közösségeket képzünk amik képesek megvédeni egymást- írja az ellenzéki győztes.

Én ma, 6 nappal a választások után első lépésként annyit tudok tenni, hogy az egyik ilyen szervezetnek, a Patentnak, amint megjön az első parlamenti fizetésem átutalom a 100 ezer forintos bírságot- szögezi le Jámbor.

A Patent fontos munkát végez: azokat a nőket képviseli és segíti, akiket erőszak ér. Ha a Patent jogerősen nyerni fog, és nem kell bírságot fizetniük, akkor is jó helyen lesz a pénz.
Én arra kérem képviselőtársaimat mutassuk meg, hogy tenni fogunk a közösségeink és az értékeink védelmében. Mutassuk meg hogy együtt vagyunk, és ki-ki fizesse ki egy-egy szervezet bírságát előre. Mutassuk meg, hogy készen állunk megvédeni az értékeinket és a közösségeinket- hangsúlyozza az ellenzéki képviselő.

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: