Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Két érdekes hír is végig söpört ma a médián, az egyikben a Magyar Hang  arról számolt be, hogy távozik az M1-től Bende Balázs, a Fidesz-kormány egyik legvadabb rajongója. Másikba pedig Bencsik András, a Fidesz közeli megmondó ember rongyolt neki az MTV-nek. Ne dőljetek be ennek!

 

Végig söpört ma a médián a hír, hogy a fideszes Bende Balázs műsorvezető távozik az MTV-től,  ő az aki többek között kimondta, hogy az MTVA-nál nem az ellenzéki összefogást támogatják és hogy az Orbán-kormánynak köszönhetjük az áldott karácsonyt. A választás után még megtartotta az észak-koreai stílusú győzelmi beszédét.

A másik érdekes hír pont ma, hogy Bencsik András Fidesz közeli véleményvezér a következőket írta Facebookon: akkor most, a számomra is örvendetes negyedik kétharmad után veszek egy nagy levegőt, és kimondom azt, amit a jobboldalon is mindenki tud: a magyar közszolgálati televízió politikai elfogultsága tarthatatlan.

Egyszerűen képtelenség, hogy ellenzéki politikusok gyakorlatilag a lábukat nem tehetik be oda, a hírmagyarázók és kommentátorok kizárólag a kormánypártok oldaláról érkeznek, a hírműsorokban hírként olvasnak föl hosszú kormánypárti publicisztikákat, miközben az ellenzéki vélemények legtöbbször a kormánypárti cáfolatokba csomagolva jelennek meg.

Nos, először is ne dőljetek be ennek. Bende távozásával nem a fideszes vezérkar hagyja ott a csatornát, csupán egy középszerű propagandista.

Az MTV-ről kb már mindenki tudja, hogy propaganda TV. Lehet, hogy most Fideszék enyhítenek ezen egy kicsit, hogy vissza szerezzen valamennyit a hitelességéből, de afelől senkinek se legyen illúziója: egy szoros szituációban, egy választási helyzetben újra jön majd a pártállami propaganda.

Persze az is roppant hiteles, hogy választások után bátor valaki kimondani, azt amit mindenki tudott, de már csak ilyen a Fidesz bátorság. Az MTV propaganda csatorna fog maradni, csak most éppen elbábozzák majd neked, hogy már nem is az. Még egyszer a lények: ne dőlj be!

S nézzük a dolgok jó oldalát, legalább most beismerték, hogy a pofádba hazudtak. Közpénzen.

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: