Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Fontos az országos ügyek mellé állni, de az igazi sikert továbbra is a helyi közösségépítés hozza meg – mondta el a helyi fideszes képviselőt végül a választáson mégis csak maga mögé utasító Vajda Zoltán közgazdász, főiskolai oktató, az MSZP által jelölt, győztes ellenzéki országgyűlési képviselő hétfő este az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

Több ciklus óta dolgozik önkormányzati képviselőként Vajda Zoltán közgazdász a XVI. kerületben, aki szűkebb körzetén kívül ellenzékben is sok alkalommal segítette a jó ügyek mellett kiálló helyi közösségek létrejöttét. „’19-ben már egyéni győztes voltam az önkormányzati választáson, és a kampányban is mondtam, hogy ne higgyék el az emberek, hogy ez egy fideszes kerület” – emlékeztetett Vajda.

Kérdésre a szocialista politikus kiemelte, az újabb – mint fogalmazott – „tragikus” fideszes kétharmad nem Márki-Zay Péternek, hanem főként a mindent átható hazugság propagandának köszönhető, mellyel szemben nem volt esélye az ellenzéknek.

Vajda Zoltán elmondta, a megfelelő üzenetek helyben eljuttatásában látja a siker kulcsát.”Én egy választókerületért felelek: én ott konkrétan már egy fideszest legyőztem. Hogyha mindenki egy fideszest legyőz, akkor a végén egy se marad; nekem az a tervem, hogy ezt folytassam, és megalapozzuk azt, hogy a következő választásokon is erős pozícióban legyünk”.

 

A 12 éve fideszes vezetés alatt álló körzet mostani ellenzéki győztese felidézte, amint hosszú évekig XVI. kerületi önkormányzati képviselőként, úgy a továbbiakban is támogatni fogja az előremutató önkormányzati ügyeket, és élen fog járni a felelőtlen gazdálkodás, a helyi mutyik letörésében is.

„Együttműködésre is van szükség, de nem szabad hagyni a rossz dolgokat, és az embereket tájékoztatni kell” – mondta el utalva arra, hogy nem lesz könnyű dolga a helyi fideszes vezetésű önkormányzattal.

„Egzisztenciálisan is önállónak kell lenni meg intellektuálisan is függetlennek kell lenni: a képviselői fizetésem egy jól látható részéből helyi közösségeket fogunk építeni, és azokat fogjuk működtetni, és a helyi médiát valamilyen módon ellensúlyozni. Biztos, hogy ez fontos, én ebben látom a kitörési pontot: helyi közösségeket építeni és helyben dolgozni” – hangsúlyozta az ellenzéki országgyűlési képviselő.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: