Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Van egy bölcs mondás: a forradalom felfalja gyermekeit. Menyire is igaz, hogyha megnézzük pontosan mi  körvonalazódik az MTV körül. Propagandázásra sorosozás a válasz, s legszebb hogy Fidesz propagandista szórja Fidesz propagandista a gyűlölködő jelzőket.

Ahogy arról már mi is beszámoltunk, Bencsik Gábor, a Magyar Demokrata szerzője a jobboldali újságíróktól szokatlanul dolgot tett kedden: bírálta a közmédiát. Azt írta ugyanis a Facebookon, hogy bár örül a Fidesz újabb kétharmados győzelmének, de vesz egy nagy levegőt, és kimondja „azt, amit a jobboldalon is mindenki tud: a magyar közszolgálati televízió politikai elfogultsága tarthatatlan”.

No a történetből. Remek fideszes belgyűlölködés kezd körvonalazódni: a  közmédia még kedden éjjel kiadott egy reakciót, amiben arról írtak többek közt, hogy igenis beszámoltak a fontosabb ellenzéki eseményekről, amikhez kommentet is kértek az ellenzéki politikusoktól, ők azonban nem reagáltak ezekre.

Majd hányják a jelzőket Fideszes porpagandista társukra:  „a korábban Soros György által finanszírozott alapítványnak dolgozó Bencsik Gábor is beállt abba a baloldali sorba, melynek tagjai rendszeresen, alaptalanul vádolják a közmédiát.”

Majd pedig arról, hogy „az egykoron Soros György egyik alapítványának dolgozó, jelenleg pedig egy jórészt kulturális megfontolásokból vásárolt hirdetésekből fenntartott, legfeljebb ezres nagyságrendben elérhető havilapnál főmunkatársként dolgozó Bencsik figyelmét bizonyára elkerülte, hogy…”.

De olyat is odaszúrnak, hogy ahogy az a felsoroltakból is kiolvasható, a Horn Gyula kormánya idejében a Nyugdíjpénztárak Országos Szövetsége elnökének is megválasztott Bencsik Gábor álláspontja újságírói pályafutása alatt a saját érdekeinek megfelelően többször is változott.”

Csodálatos.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: