Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Nyíregyházi Törvényszék 2022. április 13-án megtartott nyilvános ülésen a Mátészalkai Járásbíróság elsőfokú ítéletét annyiban változtatta meg, hogy a C.J. vádlottal szemben szeméremsértés és testi sértés vétsége miatt kiszabott 300 000 forint pénzbüntetés megfizetésére engedélyezett részletfizetést mellőzte – olvasható a bíróság szerdai tájékoztatásában.

Bár mellőzik a bíróság konkrétumokat, de egyértelműen és jól azonosíthatóan a tyukodi leszerepelt volt fideszes polgármester esetéről van szó- írja a Népszava

Czibere József 2017. május 10-én a délutáni órákban bement a polgármesteri hivatalba, az anyakönyvvezető irodájába, aki éppen dolgozott. Ekkor elkezdte simogatni a hátát, majd megfogta a melleit.

Mindeközben az egyik alkalmazott bekopogott, így átmenetileg felhagyott a zaklatással. Azonban amikor távozott a szobából, tovább folytatódott a tortúra: ismételten, többször is szeméremsértő módon érintette meg az asszonyt.

A fideszes polgármester annyit ismert csak el a bíróságon, hogy a köztük lévő bizalmi viszonyra tekintettel rárakta kezét a sértett vállára, mikor bement az irodájába. A bűncselekmény elkövetését tagadta.

A büntetőeljárás azért indult, mert a falu anyakönyvvezetője jelentette fel 2017 júniusában azzal az indokkal, hogy a polgármester rendszeresen molesztálta őt. Állítása szerint 2017 májusában a férfi az önkormányzat épületében fogdosta és a sarokba szorította, a karját megszorította, amellyel 8 napon belül okozó sérülést okozott az asszonynak. A zaklatott nő állításait tanú, orvosi lelet és poligráfos vizsgálat is alátámasztotta.

A településvezető korábban a Fidesz sorait erősítette, azonban az eset napvilágra kerülésével felfüggesztették tagságát.

A propaganda média nem fog beszámolni a fideszes politikusok aljasságairól, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy ez emberek értesüljenek arról, hogy mi történik Magyarországon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: