Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Ujhelyi István, az MSZP európia képviselője az ATV Egyenes Beszéd című műsorának adott interjút és egyszer csak besétált valaki a képbe.

Ujhelyi István, az MSZP európia képviselője volt az ATV Egyenes Beszéd című műsorának vendége. A politikus a műsorban otthonából jelentkezett be.

Láttunk már hasonlót, amikor egy interjúalany mögött egyszer csak megjelent egy nem várt szereplő. Ujhelyi István is hasonló szituációba került.

Az ATV-interjú alatt Csenge nevű kislánya sétált be meglepetésszerűen az élő adásba. Bár Ujhelyi István a nem várt vendégtől láthatóan zavarba jött, nem úgy Csenge. Amikor megtudta a kislány, hogy TV adásban van integetett a nézőknek, majd odabújt apjához.

A cuki esetről Ujhelyi csinált egy kis videót, amit saját Youtube csatárnájára töltött fel, amire érdemes feliratkozni. (Katt ide, majd a videó alatt a piros felszárítkozás gombra kattints) Mert ide az MSZP politikus más érdekes videókat is fel szokott tölteni, például legutóbb Szelényi Zoltán főorvossal beszélgetett egy videóban többek között az egészségügyről.


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: