Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kövér László a parlament fideszes elnöke a Kossuth rádióból üzent Hadházy Ákosnak: Mondjon le és akkor nyugodtan csinálhat magából továbbra is bohócot!

Természetesen lesz lehetősége Hadházy Ákosnak letennie a képviselői esküjét, de hogy mikor, azt még nem tudja megmondani, közölte Kövér László a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

A Momentumból villám gyorsan kiszakadó  országgyűlési képviselő egyedüliként bojkottálta az Országgyűlés alakuló ülését, a parlamenti eskütétel helyett a Baranya megyei Kisvaszaron tett alternatív esküt.

Elmondása szerint azért nem ment be, mert nem akarta ünneplőben végignézni, ahogy a Választási Bizottság beszámolója után a parlament megszavazza, hogy ez egy tisztességes és demokratikus választás volt. Úgy tervezte, hogy később külön teszi le az esküt, hogy felvehesse a mandátumát. Hadházy nemrég arról számolt be, hogy nem kapott még időpontot az eskütételre.

„Méltatlannak tartom, hogy ennek az embernek a személyes problémái egyáltalán szóba jönnek. És, hogy bárkinek foglalkoznia kelljen vele” – folytatta az Országgyűlés elnöke. Kövér egyszer sem mondta ki Hadházy nevét.

„Nem egészen értem, hogy mit képzel magáról, (..) hogy veszi magának a bátorságot, hogy kétségbe vonja annak a választásnak a legitimitását, aminek az eredményeképpen ő mandátumot nyert.”

Kövér azt javasolta Hadházynak, hogy mondjon le és „akkor nyugodtan csinálhat magából továbbra is bohócot.”

Hadházy Ákost baloldalról is rengeteg kritika érte. Ugyanis először azt kommunikálta, hogy az ellenzéki képviselőknek nem kéne felvenni a mandátumát. Ezzel kirobbantott egy értelmetlen vitát az ellenzéki oldalon, ugyanis később kiderült, hogy Ő maga is fel fogja (sőt már fel is vette) azt.

Majd Hadházy Ákos korábbi frakciója a Momentum környékén is megkavarta az állóvizet: mivel a frakcióban kisebbségben maradt, ezért kilépett az ellenzéki párt frakciójából. Ezzel komoly pénzektől eset el a Momentum.

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: