Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A kormányközeli sajtóban csökkentik a költségeket, a csatorna emiatt zárhat be.
Július 10-én elsötétül a Pesti TV – írja a Media1.

A lap szerint a kormányközeli sajtóban zajló költségracionalizálásnak esik áldozatul a csatorna és már ki is mentek az első ezzel kapcsolatos hivatalos értesítő dokumentumok a Progress Média Hungary Kft.-től a műsorterjesztő vállalatokhoz.

A Media1 telefonon elérte Vaszily Miklóst, a Progress Média Hungary Kft. társtulajdonosát, azonban ő nem akarta kommentálni a hírt.

Már tavaly szeptemberben is felröppentek olyan hírek, hogy a Pesti TV megszűnik. Akkor nyílt levelet tett közzé a PestiSrácok.hu, a helyzetük „ellehetetlenítése” miatt kértek segítséget a közönségtől. Ezt követően a nyílt levelet eltüntették az oldalról, majd Vaszily Miklós azt nyilatkozta, hogy sikerült tisztázni a félreértéseket, a vélt vagy valós sérelmeket Huth Gergellyel, a Pesti TV egyik alvállalkozójaként tevékenykedő, a műsorok tartalmáért felelős Gerilla Press Kft. vezetőjével és a munkatársakkal.

Vaszily akkor azt is hozzátette, hogy nincs napirenden a Pesti TV megszüntetése, bár azt elismerte, hogy a nézettséggel problémák vannak. Végül azt is kijelentette, hogy egy év múlva, a tévé második születésnapján fogják újból felülvizsgálni a csatorna helyzetét. A jelek szerint ezt nem várják meg.

A pestisracok.hu egyébként hétfőn tett közzé egy cikket, amiben arról számoltak be, hogy a Századvég felmérése szerint egy év alatt a portál és a Pesti TV is erősödött: mindkét platformukat több mint másfélmillió magyar, azaz a felnőtt lakosság 19 százaléka követi rendszeresen.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: