Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az alkalmazkodó újságírásról osztott meg egy rövid gondolatmenetet Bayer Zsolt fideszes újságíró, mely szerinte nem alkalmazkodó, hanem valójában aljas és szemét, mint akik művelik.

Amikor a magyar kormány befagyasztotta az üzemanyagok árát, a 444 meg a többi ballibsi gazember a propagandista szekcióból hosszú cikkekben értekezett annak feleslegességéről, értelmetlenségéről és ártalmasságáról.

Mikor az előző, jobboldali szlovén kormány tette ugyanezt, szintén hosszan értekeztek “Orbán barátjának” rossz intézkedéséről.
– jegyezte meg, és hozzátette azt is, hogy Szlovéniában új, balos, Soros seggevége kormány van, valahogy hirtelen olyan érték semleges, sőt, kívánatos és helyes intézkedés lett az üzemanyag árának befagyasztása.

Olvashatják alább, hogy változott a hangnem. Hiába, ezek tényleg mind, kivétel nélkül, megbízhatóan rohadékok és elviselhetetlenek.
Azonban a 444 a cikkben sem jót, sem rosszat nem írt a befagyasztásról, hiszen mindössze egy MTI hírt hoztak le.

Érdekes adalék, hogy Huth Gergely, a Pesti TV programigazgatója a PestiSrácok oldalán jelentette be, hogy a televízió július 11-én beszünteti működését, a műsorkészítés pedig csak május végig folytatódik. Ám amikor 2016 októberében, amikor a Mediaworks puccsszerűen bezárta a Népszabadságot Bayer Zsolt a következőket írta a Magyar Hírlapban:

a Népszabadsággal a Kádár-rendszer egyik legutolsó, legaljasabb műhelye tűnik el talán örökre. A bezárt újság olvasóit pedig rohadt, tetves komcsiknak nevezte, akiknek majd „szét kell cseszni” a fejét.

Azt nem részletezte Bayer, hogy ő maga hogyan viszonyul Huth Gergelyhez, valamint az sem derült ki, hogy az állami MTI munkatársait is aljas, szemét, elviselhetetlen rohadékoknak tartja-e.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: