Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

A Nyugati Fényhez eljutott egy eddig sehol meg nem jelent videó Szájer József brüsszeli ereszmászásáról, amelyet alább közreadunk.

 

2020 decemberében robbant a botrány, hogy az egykori fideszes európai parlamenti képviselő, Szájer József is jelen volt azon azon az orgián, amelyen a kijárási korlátozások megszegése miatt rajtaütött a rendőrség Brüsszelben.

Ki tudná azonban azt elfelejteni, hogy Szájer az ereszcsatornán lemászva kísérelte meg a szökést, azonban a rendőrök elfogták, táskájában pedig drogot is találtak.

Szájer József az eset után teljesen elvonult a közéletből, minden posztjáról lemondott, és a Fideszből is kilépett.

Mi, a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselőcsoportjának tagjai a magunk és a teljes politikai közösségünk nevében köszönetet mondunk Szájer Józsefnek, akinek döntő szerepe volt abban, hogy a magyar polgári konzervativizmus és kereszténydemokrácia elfoglalhassa az őt megillető helyet az európai politikai színtéren – fogalmazott akkor a KDNP.

Most a lap elmondása szerint brüsszeli olvasójuk osztotta meg velünk a videót, amely eddig soha nem látott szögből mutatja meg az elhíresült mászást, ezt IDE kattintva tekintheti meg.


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: