Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Gulyás Balázs publicistával beszélgetett Lukácsi Katalin, aki korábban otthagyta a KDNP-t majd leginkább a Márki-Zay Péter féle Mindenki Magyarországa Mozgalom elnökségi tagjaként ismerhettük meg.

 

A választási kampány is szóba került a Magyar Hang Gulyáságyú című podcastjében. A több mint 50 perces beszélgetés rengeteg izgalmas pontot tartalmazott azonban a meglepő talán mégis az lehetett, hogy a baloldalisággal egyáltalán nem vádolható Lukácsi Katalin milyen kontextusban emlegette a sokak által lesajnált Magyar Szocialista Pártot.

A közéleti szereplő ugyanis nem mindennapi részletek árult el a választási kampányból.

Véleménye szerint ugyanis már az előválasztást sem tudta volna megtartani az ellenzék az MSZP nélkül, ugyanis még mindig az MSZP az a párt ami megfelelő mennyiségű aktivistával rendelkezik.

A politikus szerint gyakorlatilag a Jobbik széthullásával az MSZP vált az ellenzékké vidéken. Hozzátette, az MSZP alsóbb szintjein rengeteg  hazájáért tenni akaró, jószéndékú ember alkotja a pártot – amelynek jelenleg sokkal rosszabb a brandje, annál, mint amit képvisel.

Lukácsi elmondta szerinte az MSZP volt az a párt, ami a legtöbb erőt fektette a választási kampányba is.

Azért érdekes kettősség – ezt már mi tesszük hozzá – hogy a Szocialista Párt az, ami a legtöbb emberrel rendelkezik és a jelek szerint a legtöbb energiát is tette a választási kampányba, mindezek ellenére talán az egyik legméltatlanabbul kezelt szereplője az ellenzéki oldalnak.

Lehet kedves ellenzékiek, ezen baromira el kellene gondolkodni, hogy nem létező pártokba bízunk-e tovább és szétverjük még megmaradt egyetlen valamennyire ütőkepés ellenzéki pártot is, az MSZP-t.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: