Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Gálvölgyi János Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész az rtl.hu-nak adott interjújában nem kertelt: elmondta, szerinte a Fidesz úgy csinál, mintha a családi örökségét osztogatná, „holott az én adófizetői forintjaimból döntik el, kit támogatnak” – szemlézi a beszélgetést a telex.hu.

Már régóta mondom, focizni kéne, a színházakat át kellene alakítani stadionokká. Azt azért furának tartom, hogy olyan előadások, amelyekre kíváncsiak a nézők és adnak is valamit, azokat miért nem lehet támogatni. Nem tudom, látják-e, látták-e ezeket a hatalom emberei, vagy hogyan döntik el ezeket a dolgokat – mondta Gálvölgyi, aki játszik a Pintér Béla és Társulata előadásaiban is, amely ugyanúgy nehéz helyzetbe került, mint az Átrium Színház vagy más független színházak.

Vannak dolgok, amiket nem értek. A mi szakmánk egy család, hiába lett hatszázfelé fűrészelve, beszélgetünk egymással néha. Pontosan tudjuk, hogy van olyan színház, ami nemhogy támogatva van… Öntik bele a pénzt, miközben durva hasonlattal annyi néző sincs ott egy héten vagy egy hónapban, mint Pintér Bélánál egy főpróbán– részletezte a problémát a színész.

Emellett arról is mesélt, hogy manapság milyen irgalmatlanul nehéz megnevettetni az embereket, és a vidám műfajban nagyon kell az egyéniség, miközben a szakma tele van szomorú emberekkel. Nincs baloldali meg jobboldali humor, vagy hát isten tudja, hány oldali humor van, de olyan nincs, hogy engem kineveztek, akkor tessék nevetni.


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: