Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Úgy bukott meg valójában a Kutyapárt, Momentum, Gelencsér Ferenc, Kovács Gergely, Hadházy Ákos, Baranyi Krisztina és sorolhatnám a celeb politikusokat, hogy még soha nem is kerültek hatalomra. Mert az a valódi bukás, amikor azok mondják azt, hogy huzatok a francba akiket képviselnétek.

RTL Klub hírportálján jelent meg egy írás azzal a címmel  , „Elég volt az influenszer politikusokból!” – Hétfőtől saját kezükbe vennék a katatüntetéseket a futárok

A cikkben kőkemény kritika van megfogalmazva az új generációs celeb politikai elittel szemben: „Elég volt az utcabálból, fesztiválból, elég volt az influenszer politikusokból! Itt az idő, hogy a NÉP végre a kezébe vegye a sorsát és akkor és ott tüntessen, amikor és ahol igazán fáj Orbánnak és a kormánynak!” – írta a Facebookon egy futárokból álló aktivista csoport hétfőre szervezett tüntetésük eseményéhez.

Szerintük az esti-éjszakai tüntetésekkel és hídfoglalásokkal „nem bénul meg semmilyen intézmény, ami ennek a zsarnok bandának fájna!” Éppen ezért most korábban, reggel héttől gyülekeznek majd a Margit híd pesti hídfőjénél.

Nos, az elmúlt napok tanulsága az, hogy ez az új generációs politikai elit úgy bukott meg, hogy igazából soha nem is került hatalomra. A Kutyapárt és a Momentum ált a tiltakozások élére, de a grill kolbász sütögetéssel, utcai piálással, kábítószeres előállításokkal és a fesztivál hangulattal hamar elvesztették azok bizalmát, akiknek a képviseletére jelentkeztek.

A Gelencsér Ferenc, Kovács Gergely, Döme Szuzy, Baranyi Krisztina, Hadházy Ákos politikai celeb világ most bukik meg látványosan, úgy hogy soha nem is kerültek hatalomra.

Nem is csoda ez, hiszen ezt a világot nem érdekli semmi, csak az, hogy saját maguk építsék. a Kovács Gergely, Hadházy Ákos, Baranyi Krisztina nevével fémjelzett influenszer politikus világ még saját szövetségeseire is rendszeres ráront, csak hogy ő maga épüljön és szépüljön.

Politikai magatartásukról súlyos ítélet született: képtelenek átérezni az emberek valódi problémáit, mert egy burokban élnek. Először van az, hogy a NÉP tőlük dühös Facebook posztokon kívül, valami eredményt is elvárna. De az önszereplésen kívül mást nem kaptak.

Mert nem kábszizásra, esti piálásra és fesztiválra várt tőlük az a sok százezer magyar, akinek konkrétan a megélhetését tette tönkre Orbán, hanem valódi és kemény ellenállásra.

Komoly pofon ez nekik, de talán az ellenzék híveinek, a liberális média elitnek  is illene elgondolkozni, amikor az ilyen celebpolitikusoknak tapsikolnak, hogy fontosak a Facebook posztok, de azt is illene nézni, hogy van e kézzel fogható eredmény vagy csak a nagy büdös semmi. S ezeknél a szereplőknél az utóbbiból van a több. Jegyezzük meg a semmi, az semmi még akkor is, ha túl van habosítva.

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: