Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Tóth Bertalan, az MSZP elnöke ismét bekérdezett Orbánéknak, akik eddig azt mondták, hogy az orosz gázszerződés miatt, tudják biztosítani a rezsicsökkentést.

A dilettáns improvizáció folytatódik, már megérte Paksról beszélni az elmúlt napokban, de így is brutális- kezdi levelét az MSZP elnöke

Földgáz esetében egy éves szinten 2000 m3-t (havi 167 m3) fogyasztó háztartástól – (valljuk be, azért van ilyen bőven) – 90%-kal több pénzt fog beszedni a Fidesz. Egy 2500 m3-t fogyasztó háztartásnak közel háromszorosába fog kerülni a gázszámlája, 255 ezer Ft helyett 753 ezer Ft-ot kell a jövőben fizetnie.

Áram esetében mondhatnánk, hogy már megérte Paksról beszélni, hiszen a múlt heti bejelentéshez képest kisebb az áremelés mértéke, de még erre se lenne szükség, hiszen Paks olcsó, 12 forintos termelése bőven fedezi a lakossági igényeket. Ezért NINCS SZÜKSÉG LAKOSSÁGI ÁRAMÁREMELÉSRE!

Gáz esetében sem indokolt az új piaci árakat érvényesíteni, hiszen a nagyobb gázkereskedők, nagyobb fogyasztók ennél olcsóbban vásárolják a földgázt. Adjanak magyarázatot, hogy miért hazudták azt az orosz gázszerződésről, hogy az biztosítja, hogy a magyar fogyasztók számára a gáz ára – a világpiaci ármozgásoktól függetlenül – ne növekedjen!

Németh Szilárd energiaár-emelésért felelős kormánybiztos bejelentése annak bizonyítéka, hogy Orbán Viktor és a Fidesz végighazudta a választási kampányt. A politikai haszonszerzés, a hatalom megtartása érdekében mindvégig azt hazudták, hogy a jelenlegi energiaárak fenntarthatók annak ellenére, hogy a gáz importára már tavaly nyár óta nagyon magas volt.

Hazudtak a stabilitásról, hazudtak a rezsiről, hazudtak az orosz energia áráról, hazudtak a veszélyhelyzetről, és szinte mindenről! Szégyen! Ne sarcolják tovább az embereket, vonják vissza az áremelési rendeleteket!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: