Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Orbán tusványosi beszédében a kevert fajú okoskodásán túl más mondatokat is mondott. Az MSZP nyílt levelében erre hívja fel a figyelmet: Viktor, nem a nyugat alkonyát kell várni, hanem tenni kell Magyarország felemelkedéséért

Orbán Viktor szombati tusványosi beszédében azt mondta, hogy 2030-at várjuk, nem azért mert Magyarország akkor zárkózik fel a nyugathoz, hanem ellenkezőleg a nyugat szétesik éppen nyolc év múlva. 12 év fideszes kormányzás után Orbán ezt az egyetlen víziót kínálja az országnak- írja levelében az MSZP

Majd a szocialisták hozzáteszik, hogy amit viszont kínosan került a miniszterelnök maratoni beszédében az annak a beismerése, hogy ami az ország jelenlegi állapotát illeti, a kormány elhibázott politikája miatt érinti annyira súlyosan hazánkat a gazdasági, és a megélhetési válság. A nehéz helyzetért, amiben Magyarország van, nem a magyar emberek a felelősek.

MSZP arra is emlékeztetett, hogy a jogállamiságot két lábbal tiporta földbe az Orbán-kormány, Magyarország az unió második legkorruptabb országa, brutális az infláció, az uniós pénzek a kormány miatt nem érkeznek.

A kormány az általa létrehozott helyzetet nem úgy kezeli, hogy önmagán spórol, nem adóztatja meg a NER-oligarchákat, helyette adócsalónak titulálja a kisvállalkozókat és beszántja a katát, rezsiemelést hajt végre, és ezzel megint a családokat, a nyugdíjasokat és az alacsony keresetűeket hozza nehéz helyzetbe- szögezi le a baloldali párt.

Orbán Viktor és a Fidesz végighazudta a választási kampányt. A politikai haszonszerzés, a hatalom megtartása érdekében mindvégig azt hazudták, hogy a jelenlegi energiaárak fenntarthatók annak ellenére, hogy a gáz importára már tavaly nyár óta nagyon magas volt. Hazudtak a stabilitásról, hazudtak a rezsiről, hazudtak az orosz energia áráról, hazudtak a veszélyhelyzetről, és szinte mindenről!

Az MSZP szerint semmi szükség nincs sem az áram, sem a gáz árának megemelésére. A megélhetés biztonsága érdekében pedig adómentessé kell tenni a minimálbért, csökkenteni kell az alacsony fizetések adóját, fel kell zárkóztatni a kisnyugdíjakat, és rendezni kell a közszolgálatban dolgozók, a pedagógusok és az egészségügyi dolgozók bérét. Az alapvető élelmiszerek legyenek áfamentesek, a kata változtatását vonják vissza, a rezsiköltségek fedezésére pedig a legszegényebbek kapjanak támogatást!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: