Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Dobrev úgy fogalmazott „az elmúlt 12 év megtanított bennünket arra, hogy Magyarország miniszterelnöke, mint egy félrenevelt kisóvodás, minden kudarcért valaki mást hibáztat, ő persze soha nem tehet semmiről. ” Íme Dobrev teljes levele változtatások nélkül:

Miközben Orbán – értelmetlen harcát az EU-val egy pillanatig sem szüneteltetve – EU-s milliárdokért könyörög, Goebbelst idéző náci alapvetésével azt „érte el”, hogy a luxemburgi kormány szerint a civilizáció alapvető normáit sértette meg. Valamikori legfőbb szövetségesünk, a finn kormány szerint Magyarország elszigetelte magát a civilizált nemzetek sorából.

Mi azonban tudjuk, hogy ezek a vérfagyasztó mondatok nem Magyarország egészére, hanem csak annak vezetőjére vonatkoznak, még ha a keserű pirulát mindannyiunknak kell is lenyelni. Az elmúlt 12 év megtanított bennünket arra, hogy Magyarország miniszterelnöke, mint egy félrenevelt kisóvodás, minden kudarcért valaki mást hibáztat, ő persze soha nem tehet semmiről.

Orbán a Karmelita-kolostorból már régen elveszítette minden kapcsolatát a külvilággal. Talán tényleg nem is érti, hogy a megszorítások, magyarok millióinak a kilátástalanságba taszításának, a száguldó inflációnak, a rohamosan gyengülő Forintnak, az egyre súlyosabb üzemanyaghiánynak egyetlen oka van: saját maga, a minden tudást nélkülöző, öntelt gazdaságpolitikája.

Magyarország hírneve az elmúlt fél évszázadban soha nem volt annyira rossz, mint manapság, és ez sajnos nem csak Brüsszelből, hanem a Holdról is látszik.
Nekünk, magyar demokratáknak, most arra van a legnagyobb szükségünk, hogy vigyázzunk Magyarország hírnevére, hiszen van egy másik, egy jobb Magyarország is!

Vigyázzunk egymásra, vigyázzunk barátainkra, vigyázzunk szövetségeseinkre, idehaza és külföldön!

Vigyázzunk erre a gyönyörű országra, és készüljünk! Készüljünk, mert ez a lidérc a végéhez közeleg. Akkor megmutatjuk Magyarországnak, hogy lehet becsületesen, szakszerűen, odafigyelve, együttérzően kormányozni. Ezért vigyázunk és ezért készülünk!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: