Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Balogh László, Nagykanizsa  fideszes polgármestere a város augusztus 4-ei képviselő-testületi ülésén próbálta meg el és meg magyarázni Orbán Viktor tusványosi beszédét.

A fideszes városvezető igazan magvas gondolatokat igyekezet megosztani a magyarság értelmezéséről a hallgatóságnak- a témát ürügyül Orbán Viktor tusványosban elmondott beszéde szolgáltatta.

A politikus egy ideig lendületben volt, majd a magyar és a magyarul beszélők viszonyrendszerébe cseppet belegabalyodott s hiába volt neki papíron megírva, hogy ki a magyar mégis Szalacsi Sándort és Polgár Jenőt kenterbe verő produkciót adott elő:

„Igenis nem csak az a magyar, aki adót fizet Magyarországon. Hanem mindenki magyar, aki -sok definíció van – mondjuk azt, hogy aki magyarnak vallja magát. Sőt! Én mondok valami olyan vágyálmot, ami ööööö, ennél is öööö, bővebb bizonyos szempontból, jó lenne ha minden magyarul beszélő magyarnak ööö, vo..ö magya-magya, magyar, minden magyarul beszélőt magyarnak vallana. Jó esetben! Tehát: minden magyarul beszélő magyar ööö, minden magyarul beszélő magyar uuu, magyar lenne.”- próbálta megfogalmazni beszédét a polgármester, aki tisztsége mellett a Nagykanizsai Tankerületi Központban is dolgozik heti két órában, tanárként, amelyért 24 ezer Ft / hó bruttó illetményt vesz fel, melyet a vagyonnyilatkozatában is megjelölt.

Maradjunk annyiban, hogy azért az elég ciki, hogy még papírból se tudja elmondani, hogy szerinte ki a magyar…

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy a fideszes politikus még a papírból sem tudja felolvasni, hogy ki a magyar ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lása, kik osztják az észt a magyaroknak.

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: