Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Lendvai Ildikó, az MSZP korábbi elnöke egy Facebook posztban reagált a legfisebb fejleményekre, íme a teljes írása:

Egyre többe kerül az országnak ez a tűzijáték. Most éppen két elismert, többszörösen kitüntetett szakembert veszítünk el. Palkovics miniszter azonnali hatállyal elbocsátotta az Országos Meteorológiai Szolgálat két vezetőjét, mert a nagy valószínűséggel előrejelzett vihar augusztus 20-án este végül nem érte el Budapestet.

Megjegyzem, nekem már rég gyanúsak voltak. Tessék elképzelni, az egyikük sok éve Soros-támogatással vett részt egy nemzetközi konferencián! Ezek után nem is csodálkozom semmin.

Hogy Orbánnak ennél nagyobb támogatást adott Soros? Na de Orbán nem jelzett előre egy árva csepp esőt sem! Mert benne van nemzeti érzés, ugyebár. Nem úgy a meteorológusokban. Sőt, ő annyira utál mindenféle előrejelzést, hogy még a választási programoktól is tartózkodik.

Jó okkal. Mert ha mégis komolyan vesszük, hogy mindenkit kirúgnak, akinek jövendölései nem jönnek be, ki maradna a mi jó kormányunkból? Többé nem számíthatnánk sem Palkovics, sem a többi kormánytag áldásos tevékenységére. És -elképzelni is borzalom- még a miniszterelnökére sem.

Nekem úgy tűnik, előrejelzéseik ellenére nem lett pl. gránitszilárdságú Alaptörvény, fejlődő oktatás és egészségügy, egyetemi autonómia, nyugdíjvédelem, erős forint, tűzön-vizen át rezsicsökkentés, kisvállalkozó-barát politika, sikeres védekezés előbb a járvány, majd a gazdasági válság ellen, mindenhol 3 gyerek, 3 szoba, 4 kerék (ahol igen, ott most nyögik a 3 gyerek tanévkezdésének költségeit, számolják, hogy a 3 szoba közül melyik maradjon fűtetlen, és hogy miből lesz benzin a 4 kerékhez).

És senki azt sem mondta, hogy pardon, tévedtünk, nem így alakult. A Meteorológiai Szolgálat viszont elnézést kért. Ahelyett, hogy mellüket verve ragaszkodtak volna ahhoz: igenis volt vihar, aki nem látta, mind hülye vagy a nép ellensége. Vagy legalább mondták volna azt, hogy ebben is Brüsszel a hibás.

Hát ezt hibázták el! Életképtelen tudóskák. Megérdemlik sorsukat, ha ennyire nem képesek követni a kormányzati jó példát.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: