Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Komjáthi Imre, az MSZP jelenlegi elnökhelyettese jelentkezett be a társelnöki pozícióra. Íme, Komjáthi beszéde, változtatások nélkül:

„Sziasztok! Kedves ismerőseim, barátaim, követőim! Néhányan egy egyszerű melósnak gondolnak. Éppen ezért azt hiszik, hogy a hátam mögött kinevethetnek, lenézhetnek, megmosolyoghatnak. De ez engem soha nem hátráltatott abban, hogy TEGYEM, AMIT A SZÍVEM DIKTÁL.

Soha nem fogom elfelejteni, hogy honnan indultam. A kémiai reaktorok lepárló tornyok árnyékából. A vegyipari anyagoktól bűzlő, három ajtós lemezszekrényes öltözők világából. Egyike voltam azoknak, akik éjszakás műszak után zúgó fejjel, émelygő gyomorral ébredtek. És most egyike vagyok azoknak, akik vissza akarják adni a dolgozó emberek becsületét. Legyen szó tanárokról, a gyártó sorok mellett gürizőkről, a szociális szférákban dolgozókról, vagy éppen a saját munkájukból megélni akaró vállalkozókról. Egy vagyok közületek. Se jobb, se rosszabb.

Én nem hiszek a politikai messiásokban. Amiben hiszek, az a közösség. A közösen elvégzett munka. Éppen ezért úgy döntöttem, hogy elindulok az MSZP társelnöki pozíciójáért. Elindulok, mert én ezt a közösséget szeretem. Én ettől a közösségtől nagyon sok pozitív dolgot kaptam az elmúlt években. Megbecsülést, szolidaritást. Elindulok és ha lehetőséget kapok, akkor én azért akarok dolgozni, hogy ez a közösség, az MSZP közössége újra erős és büszke közösség legyen.

Akik ismernek jól tudják, hogy a legnehezebb években is baloldali közösségek építésén dolgoztam. Tudják, hogy napi kapcsolatom van szakszervezetekkel, a munka világában dolgozó érdekvédőkkel. Azt is tudják, hogy borsodi melós gyerekként jól bírom a munkát és elsősorban a terepmunkát részesítem előnyben. Én a vidéki, hatgyerekes melós hitelességét tudom nektek kínálni. Rajtam nincs fogás. Azt is tudjátok, hogy AZ ÉN SZÍVEM BALOLDALON VAN ÉS VÖRÖS.

Persze számomra nem csak az MSZP létezik. Van szűkebb közösségemen, az MSZP-n kívül olyan, amit sokkal jobban szeretek. EZ A HAZÁM. Éppen ezért aggódom azokért az emberekért, akiket ez a hazug, korrupt rendszer a létbizonytalanságba taszított. Éppen ezért meggyőződésem, hogy ebből az elképesztő válságból egy módon van kiút. Hiteles, karakteres, baloldali szocialista, szociáldemokrata politikával, amit az MSZP képvisel. A közösen elvégzett munkában, a tisztességben, a hitelességben hiszek.

Elindulok ezen az úton, ha egyetértetek velem, akkor gyertek velem és támogassatok!
Köszönöm, hogy meghallgattatok!”


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: