Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Lecsapott a rendőrség Völner Pál és családja vagyonára. Az ügyészség hivatali vesztegetés elfogadásával vádolja az Igazságügyi Minisztérium volt államtitkárát.

Bankszámlákat, részvényeket, ingatlanokat, autókat és céges üzletrészt is zár alá vett a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Vagyon-visszaszerzési Hivatala a korrupcióval meggyanúsított Völner Pál volt államtitkárnál és családjánál – írja a 24.hu.

A hatóság eljárása a cégközlönyben  megjelent végzéséből derült ki, akkor ugyanis zár alá vették a volt fideszes állami vezető fiának cégét, a Tagba Kft-t. A hírportál ezután kereste meg az előző kormányban még vezető posztot betöltő politikust ügyvédjén keresztül.

Völner Pál elismerte a vagyonzár tényét, és kijelentette, hogy a történelemkönyvekben fordul elő olyan, hogy családtagokat büntettek meg, ítélet nélkül. Családjának minden vagyona igazolt, legális jövedelemből származik, ám ezt nem vizsgálták.

Völner Pált tavaly decemberben hivatali vesztegetés elfogadásával gyanúsította meg az ügyészség. A Legfőbb Ügyészség gyanúja szerint Schadl György, a végrehajtói kar elnöke összesen 83 millió forintot adott át az államtitkárnak a többi között azért, hogy azokat a személyeket nevezzék ki végrehajtónak, akiket a kar elnöke támogatott.


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: