Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

1,5 millió forint pénzbüntetésre ítélte a bíróság a Borkai-ügyben ismertté vált egyik fiatal hölgyet, aki együtt jachtozott a volt győri polgármesterrel. A vád három rendbeli személyes adattal visszaélés volt. Ők készítették a jachton a később kiszivárgó, több mint intim videókat.

A Győri Járásbíróságon előkészítő üléssel kezdődött meg a Borkai Zsoltról készült felvételek miatt indult büntetőügy. A hat vádlottból csak öten jelentek meg: az egykori válogatott focista, Póczik József – aki korábban elismerte, hogy megfordult nála néhány felvétel az ominózus adriai útról – egy komoly szívműtéten esett át, így nem tudott megjelenni.

A bűncselekmények miatt indult per első ülésén a vádirat ismertetetéséről lemondtak az érintettek, így csak a különböző indítványokból lehet következtetni az ügy részleteire. Mint kiderült, Borkai ügyvéd barátját – aki szintén a polgármesterrel „lazult” a jachton – az ügyészség szerint tízmilliós nagyságrendű összeggel próbálták megzsarolni, a vádlottak padján azonban olyanok is helyet foglaltak, akik a felvételek elkészítésében vettek részt.

Köztük a Borkaiékkal tartó ikerpár egyik tagja, aki harmadrendű vádlottként egyedüliként mondott le a tárgyalásról és tett beismerő vallomást. Őt a bíróság személyes adattal visszaélés miatt másfél millió forint pénzbüntetéssel sújtotta, mivel ő készítette a kikerült videókat.

Ezt megelőzően a bíró szerette volna megtudni a hölgytől, hogy mennyit keres havonta, ám nem járt sikerrel ugyanis az érintett nem tudta megmondani, mennyi pénzből él, amiként azt sem, hogy a magas életszínvonalához havonta mekkora összegre van szüksége. Van egyéni vállalkozása, de a barátja tartja el: mint mondta, olykor 20 ezret, máskor másfél millió forintot kap tőle.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: