Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ma jelent meg a hír, hogy a Demokratikus Koalíció elnöksége a mai napon arra kérte fel Dobrev Klárát, hogy alakítsa meg a magyar történelem első igazi árnyékkormányát és mutassa meg: van kormányzóképes alternatíva, van remény és van kiút a megélhetési válságból, amelybe Orbán Viktor taszította hazánkat. Közben a Fidesz dühös közleményben toporzékol.

“Eljött az ideje! Árnyékkormányt alakítok!- írja közleményében Dobrev Klára Nincs mire várni, Magyarország ma bajban van. A kormány hazudott a választás előtt, eltitkolta az ország valós helyzetét, a választás után pedig a rendszerváltás óta eltelt időszak legkeményebb megszorítócsomagját vetette ki az emberekre. Előbb becsapták, majd megélhetési válságba taszították a magyarokat” – írja a DK EP-képviselője.

Dobrev Klára azt kis elárulta, miért alakít árnyékkormányt: Azért alakítok árnyékkormányt, hogy bebizonyítsam, nem kell ezt elfogadnunk. Meg fogjuk mutatni, hogy van kormányzóképes alternatíva és van kiút a megélhetési válságból. Ezt úgy hívják, hogy európai Magyarország! Dobrev Klára várásnap további részletekkel vasárnap jelentkezik.

Közben Kocsis Máté a Fidesz frakcióvezetője dühös közleményben toporzékolt a hírre: A magyarok továbbra sem kérnek a Gyurcsány-kormányból. Így reagált a párt arra, hogy Dobrev Klára árnyékkormányt hoz létre. Fidesz közleményében elment odáig, hogy azt bírja mondani, hogy a baloldal sodorta a csőd szélére az országot.

Majd a pofátlanság maximát is bemutatta az Orbán-párt: a nehéz időkben segítség helyett plusz terhet raktak a magyar vállalkozások és családok vállára.  Arról nem írt a Fidesz a közleményében, hogy ők miért törölték el a KATÁ-t vagy miért emelték meg a rezsiárakat.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: