Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Most vasárnap a budavári időközi választáson a Fidesz jelöltje mindössze 60 szavazattal nyert, az ellenzék voksturizmust sejt a Fidesz győzelem mögött. Az ellenzéki jelölt Korsós Borbála azt állította, hogy augusztus eleje és a múlt vasárnapi választás napja között gyanúsan sokan létesítettek lakcímet a választókerületbe tartozó Ostrom utca 16. szám alatt.

Gyanúsan sokan jelentkeztek be egy Ostrom utcai magánklinika címére lakóként az I. kerületi időközi választást megelőző napokban. A Fidesz jelöltje által 60 szavazattal megnyert voksolás után a Momentum a helyi választási bizottsághoz fordult, mert szerintük jogsértés történt.

A 24.hu Baczkó Norbert Fidelitas-alelnököt és ismerőseit azonosította mint akik egyaránt az időközi választást megelőző hetekben „költöztek be” az egészségközpont ingatalanaiba, és így akár szavazhattak is az időközi választáson.

A Fidesz ifjúsági szervezetének alelnöke például hat nappal a válaszás előtt létesített budavári lakcímét, noha előtte több mint tíz éven át Csömörön politizált. Baczkó arra nem adott érdemi magyarázatot, hogy találtak rá ismerőseivel „új otthonukra” a rendelő címén, és nem árulta el azt sem, hogy részt vett-e az időközi választáson.

A 24.hu cikkéből kiderül, hogy a cégadatok alapján az időközi választás előtt 11 nappal jelentkezett be ugyanebbe a házba Hurta Adrienn. Ő korábban a Budavári Önkormányzat egyik bizottságának nem képviselő tagja volt, valamint a kormany.hu oldalra feltöltött dokumentum szerint kormányzati tanácsadóként dolgozott az Emberi Erőforrások Mininisztériuma megbízásából tavaly december és idén május között, havi 400 ezer forintért.
Hurta ugyanúgy ismerőse Baczkónak a legnagyobb közösségi oldalon, ahogy Orbán Gergely. Ő szintén az Ostrom utca 16. „lakója” lett mindössze négy nappal az időközi választás előtt, korábban a Fidesz EP-képviselőjének, Deli Andornak volt a gyakornoka.

A budapesti Fidelitas egyik koordinátora és a székesfehérvári Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség korábbi tagja is az Ostrom utca 16. szám alatt talált új otthonra a napokban.
Rajtuk kívül még Baczkó Norbert számos – közszereplőnek nem minősülő – ismerősét találtuk meg az Ostrom utca 16. szám alatti bérház lakásaiba frissen bejelentkezők közül. Akad olyan is, akinek még az édesanyja is erre a címre jelentkezett be a választás előtt.

A cégnyilvántartás és a Momentum birtokába került bizonyítékok alapján körülbelül húsz olyan ember lehet, aki az időközi választást megelőző napokban vagy hetekben jelentkezett be lakóként az Ostrom utcai címre. Ráadásul a tulajdoni lapok alapján a lakóhelyükként szolgáló hat ingatlan egyaránt két, járóbeteg-ellátással foglalkozó cég tulajdonában van, ugyanis a bérházban egy egészségügyi centrum működik.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy a Fidesz trükközéssel nyerhetett az első kerületben, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa így piszkoskodik a kormánypárt.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: