Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Vasárnap délelőtt 11:00-kor kezdődött az első árnyékminiszterelnöki beszéd .Dobrev Klárának- itt visszanézheti a teljes beszédet.

Holnap jelenti be árnyékkormányának minisztereit Dobrev Klára – kezdte beszédét a DK Európai parlamenti képviselője. Hogy szerinte miért van szükség az árnyékkormányra, azt számos példával igyekezett alátámasztani

Dobrev kiemelte, hogy az európai Magyarország soha nem volt még olyan messze, mint most. Orbán Viktor elmúlt 12 éves kormányzása arról szólt, hogy mindig másokat hibáztattunk a kudarcainkért.

Dobrev kijelentette, hogy fel kell készülni arra, hogy átvegyük a kormányt, ha eljön az ideje, és lehetővé kell tenni, hogy Orbán kormányzása minél hamarabb véget érjen, ezért is hoztuk létre az árnyékkormány – hangsúlyozta, mert Magyarországon nem részproblémák vannak, Orbán rendszerével van baj. Nem a jogszabálymódosítások fogják elhozni a változást, hanem Orbán törvénytelen kormányának bukása.

Nincs élet az Európai Unión kívül Magyarország számára – hangsúlyozta. Az unión kívül a nyomor vár az országra, ezért kötelességünk megállítani Orbán Viktort, aki a kötcsei beszédében világossá tette, hogy számára csak addig van értelme az uniós tagságnak, amíg pénzt kapunk onnan.

Az árnyékkormány programja baloldali program. Az oktatás, az egészségügy állami feladat. Erős baloldali alternatívát kell mutatnunk Orbán neokonzervatív politikájával szemben – jegyezte meg.

A beszédét azzal zárta, hogy nyitottan és befogadva indítják el az árnyékkormányt. Bármelyik pártból csatlakozhatnak hozzájuk az európai Magyarország pártján álló politikusok.

Az lesz a feladatuk, hogy alternatívát mutassanak az Orbán-kormánnyal szemben. Nem azért tesznek javaslatokat, mert azt hiszik, a kormány ezeket elfogadja, hanem azért, hogy megmutassák, hogy van alternatíva.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: