Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Facebookon feszült egymásnak a Fidesz és a KDNP szekszárdi szervezete, hogy melyik párt embere induljon el egy megüresedett mandátumért.

A Kereszténydemokrata Néppárt szekszárdi alapszervezete szeptember 4-én bejelentette, megszületett a döntés arról, hogy ki legyen a képviselőjelölt a november 13-ára kiírt időközi önkormányzati választáson.

Az alapszervezet a Facebook-oldalára kitett közlemény szerint az előző napon megtartott rendkívüli ülésen nagy többséggel megszavazta, hogy a jelölt a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. helyi vezetője, Posta Zoltán legyen. Néhány nappal később a Posta életrajzát is közzétették.

A kereszténydemokraták már korábban jelezték: mivel a 2019-es választás óta nincs KDNP-tag a város képviselő-testületében, ezért szeretnék, ha a 4. számú választókerület haláleset miatt megüresedett képviselői helyére a párt jelölhetne.

Hiába volt azonban a nyilvános igénybejelentés és jelölés a KDNP részéről.

Ahogy a mondás tartja, erősebb kutya… kedden a körzet fideszes országgyűlési képviselője közzétette, ki lesz ténylegesen a kormánypártok tényleges közös jelöltje. Horváth István szintén a Facebookot használta annak bejelentésére, hogy a Fidesz és a KDNP Szollár Zoltánt indítja az időközi választáson.

Két KDNP-s politikus a közös jelöltet bemutató keddi sajtótájékoztatón is megjelent. Közölték, hogy a párt helyi vezetése támogatja Szollárt, de a végső döntést a szombati alapszervezeti gyűlésen a tagság fogja kimondani.

Horváth István a 24.hu kérdésére azt mondta, nincs ellentét a két kormánypárt között, sőt szerinte természetes a többes jelölés. Az országgyűlési képviselő azt mondta: annyi történt, hogy a kereszténydemokraták kissé előreszaladtak, amikor nyilvánosan is bejelentették, hogy kit látnának szívesen jelöltként.

Mondjuk ebben a formában Fideszéknek ismét sikerült totális hülyét csinál a nem létező KDNP-ből…


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: