Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Gajda Péter, Kispest ellenzéki polgármestere egy Facebook posztban szépen levezette, hogy miért fuccsolt be Orbán állama, íme Gajda Péter írása:

 

Amikor befizeted a szemétszállítás díját, nem annak fizetsz, aki a tényleges munkát elvégzi, hanem egy hat évvel ezelőtt teljesen feleslegesen létrehozott állami megacégnek a Kukaholdingnak, amit Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt-nek. hívnak.

Ez a cég beszedi tőled a pénzt – bár nem csinál érte semmit – majd általában nem fizeti ki annak a vállalatnak, amely valóban elvégzi a munkát. A Kukaholding feleslegességében hasonló a Klebelsberg Központhoz, az iskolák államosításához. A most zajló két tiltakozás – a kukásoké és a pedagógusoké – jól mutatja mennyire hibás az a politika, amely az élet minden területét kontroll alatt akarja tartani, amely mindent központosítani kíván.

És persze mindenez alatt és felett, mennyire hibás az a gazdaságpolitika, mely a régió legdurvább pénzromlását és legjelentősebb inflációját okozza. Visszatérve a szemétszállítás ügyére, amiben nekünk is van felelősségünk: a főváros vezetése a saját cégénél, az FKF Zrt-nél igyekszik megoldani a helyzetet. Az idei 15%-os béremelés mellé újabb ajánlatot tett, amely növelheti a szemétszállítók jövedelmét.

Budapest vezetés senkit nem fenyegetett kirúgással, a főpolgármester ma hajnalban személyesen is elment tárgyalni a kukások képviselőihez. Ha nem lesz megállapodás a Katasztrófavédelmi szerveknek kell gondoskodni a szemét elszállításáról.

Abban bízunk, hogy hamarosan megoldódik a fővárosi szemét helyzet, és minden kuka ki lesz ürítve még akkor is, ha a kukaholding nem fizet, vagy nem időben az FKF-nek.
Persze abban is bízunk, hogy pedagógusainknak végre nem azzal kell foglalkozniuk, hogy rettegjenek a kirúgástól, ha szót emelnek az alacsony bérük, a tanszabadság hiánya, a romló oktatási körülmények miatt, és megkapják az az anyagi és erkölcsi megbecsülést, amely jár nekik a felnövekvő generációk, gyermekeink érdekében.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: