Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Partizán Az MSZP haláltusája címmel készített egy filmet, ám az egyik megszólaló Csabai Lászlóné, az MSZP korábbi nyíregyházi polgármestere közleményben azt írja, hogy stáb kvázi átverte, nem ebben a témában keresték és ő soha nem nyilatkozott volna, ha tudja az MSZP lejáratás miatt forgatnak.

„Az MSZP haláltusája”, ezzel a címmel készített dokumentumfilmet Gulyás Márton és az általa vezetett Partizán elnevezésű YouTube-csatorna csapata. A dokumentumfilmben megszólaló Csabai Lászlóné, az MSZP korábbi nyíregyházi polgármestere közleményben reagált a megjelenés előtt  álló videóra.

„Nyíregyháza volt polgármestereként kijelentem, hogy a Partizán teljesen más témában kérte a megszólalásomat, mint ami a műsor meghirdetett címadásában szerepel, így jelen formájában teljesen megtéveszti, félrevezeti a nyilvánosságot.

Én soha nem adnám a nevem egy olyan videóhoz, amely az MSZP lejáratását szolgálja. Abban hiszek, hogy az esélyek és a szolidaritás újjáépítését Magyarországon csak az igazi baloldallal, az MSZP-vel lehet megcsinálni.

Ennek a pártnak ugyanis nemcsak múltja van, hanem olyan jövője is, amely része lesz egy igazságos és demokratikus köztársaság kiépítésének”, olvasható Csabai közleményében. A korábbi polgármester arról is ír, hogy az MSZP a legszervezettebb ellenzéki párt, amely a teljes országot lefedő hálózattal rendelkezik, és olyan történelmi cselekedetek fűződnek ehhez a politikai közösségéhez, mint a béke folyamatos biztosítása, illetve az EU-hoz és NATO-hoz való csatlakozás.

„Arra kérem a műsor készítőit, hogy fontolják meg, hogy szakmailag és erkölcsileg mennyire tartják vállalhatónak egy olyan filmnek a bemutatását, amelynek már a címadása is alkalmas arra, hogy félrevezesse a közvéleményt és megbántsa az MSZP közösségnek több ezer párttagját és aktivistáját”, üzeni Csabai Lászlóné a Partizánnak az MSZP által kiadott közleményben.

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: