Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Jakab Péter a választók hozzá eljuttatott kérdései továbbította Orbán Viktornak. A legtöbben azt firtatták, mikor mond le a miniszterelnök.
Jakab Péter , képviselő  19 írásbeli választ igénylő kérdést tett fel a miniszterelnöknek. Mint írta, Orbán Viktor a Fidesz szája ízének megfelelő kérdésekkel hirdet nemzeti konzultációt, ő azonban most a nép által fontosnak tartott kérdésekre vár választ, a választók hozzá eljuttatott kérdései alapján.

Azokban a személyes tragédiák, megélheti gondok mellett visszatérő elem, hogy a Fidesz képtelen kezelni a gazdasági válságot, az inflációt, hazudozik, csak bűnbakot keres, a kormányfő nincs tisztában a valóssággal, az nem is érdekli, ezért le kellene mondania, éspedig azonnal.

Előkerül a 18 fok, a rezsiválság, az abortusz, az uniós pénz, a lopás, Hatvanpuszta, a hazaárulás, Putyin zsarolása, úgy általában az urizálás (Mészáros Lőrinc vagyonosodása külön is) kontra a nyomor, ahogy a miniszterek és a tanárok bérének szembeállítása is.

 

1.) Gondolta volna, hogy így megváltozik a személyisége a hatalom miatt?

2.) Mikor adja vissza a magánnyugdíj-pénztári megtakarításomat?

3.) 42 000 forintból hogyan lehet megélni?

4.) Miniszterelnök úr, Ön tud nyugodtan aludni? Tud aludni, annak tudatában, hogy azok a magyar emberek, akik máról holnapra élnek nem biztos, hogy túlélik ezt a válságot?

5. Hátra megyünk nem előre, addig, amíg a maga kezében van az irányítás

6. Mivel indokolja, hogy nem emelik a nyugdíjminimumot?

7. Gondolta volna, hogy így megváltozik a személyisége a hatalom miatt?

8. Gulyás Gergely hány milliós fizetésért hazudik bele az emberek arcába hétről hétre?  Kérem a válaszban mellőzze, mi volt 2010 előtt

9. Hogyan viselné a kedves miniszterelnök úr, ha valamelyik családtagja felakasztaná magát, miután a vállalhatatlan tartozása miatt kilakoltatták, betegen, gyermekestül? Ugyanis Magyarországon egyre több ilyen esetről hallani.

10. Mit tenne Ön akkor, ha a családja, gyerekei, szülei kerülnének veszélybe, kerülnének kilátástalan helyzetbe, nélkülöznének? Meddig menne el? Mit áldozna fel értük? Szabadságát, életét? Szembemenne a hazug hatalommal, a tolvajokkal?

11. Miért fontosabb Mészáros gazdagodása az emberek megélhetésénél?

12. Mivel zsarolja Önt Putyin? Hazaárulónak tartja-e a 20 évvel ezelőtti önmagát, vagy a 20 évvel ezelőtti önmaga tartaná a mostani énjét hazaárulónak, vagy szimplán csak skizofrén? Az orvosa hogyan vélekedik erről?

13. Ha megkapja az EU-s pénzt, akkor mit kezd vele? Remélem nem teszi zsebre és osztja szét a családja és cimborái között! Ossza szét az embereknek és ne legyen az, hogy a nép éhezik, fázik.

14. Miért kell félelemben, bizonytalanságban élnie mindenkinek?

15. Tudni szeretném azt is, hogy a családi pótlékot miért nem emeli 12 éve? Miért nem gondolnak a gyedről visszatérő anyukákra munkahely terén?

16, Mikor lesz végre hajlandó lemondani Ön a pártjával együtt, és mikor lesz hajlandó visszaadni azokat a milliárdokat a népnek, amiket elloptak?

17. Amikor az első Orbán-kormány előtt ellenzékben volt, az akkori beszédei most, 2022-ben, hogyan állják meg a helyüket? Az első kérdésem az lenne, mi változott azóta? A hatalom, a pénz, a nyereségvágy, és a gőg? Miért kell azokat nyomorba dönteni, akikből hosszú évek óta fedezi a maga és társasága jólétét? Akkor volt őszinte, vagy most?

18. Miért nem hajlandó a kormány csatlakozni az Európai Ügyészséghez? Csak nincs valami vaj a fülük mögött?

19. Miért akarja a kormány az adófizetőkről lehúzni a létező összes bőrt?


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: