Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kiderült, miért lehet jóba Donald Trump Orbán Viktorral is. Az USA korábbi elnöke ugyanis azt nyilatkozta egy minap megjelent könyvbe a világ vezetőiről: minél gonoszabbak, annál jobban kijövök velük.

Washington Post újságírója, Bob Woodwardnak jelent meg egy hangoskönyve, mely azt a 20 interjút tartalmazza, amelyet 2016 és 2020 között készített az akkori amerikai elnökkel.

Az interjúk kendőzetlen betekintést nyújtanak a volt elnök világnézetébe, valamint ezek a leghosszabb felvételek, amelyeken Trump az elnökségéről beszél. Többek között elmagyarázza a Kim Dongunnal való találkozó okát, a Vlagyimir Putyinnal való kapcsolatát és Trump részletes nézeteit az amerikai nukleáris arzenálról.

A riportokból olyan részletek is kiderülnek, hogy  Trump 2020. február 7-én elmondta Woodwardnak, hogy a Covid–19 egy „halálos anyag”, de nyilvánosan mégis lekicsinyelte a koronavírust.

Kedvelem Putyint. A kapcsolatunknak nagyon jónak kellene lennie. Azzal kampányoltam, hogy jól kijövök Oroszországgal, Kínával és mindenki mással. Oroszországgal kijönni jó dolog, nem rossz dolog, rendben? Különösen azért, mert 1332 kib*szott nukleáris robbanófejjel rendelkeznek” – mondta az elnök egy 2020-as év eleji interjúban.

Egy ritka, önreflexióval telt pillanatban Trump megjegyezte, hogy annál jobbak a kapcsolatai a vezetőkkel, ha azok „minél keményebbek és gonoszabbak”.
„Nagyon jól kijövök Erdogannal, pedig nem kellene, mert mindenki azt mondja, milyen szörnyű fickó. De tudják, nálam ez jól működik” – nyilatkozta Trump egy 2020 januárjában adott interjúban, hozzátéve: „vicces, hogy minél keményebbek és gonoszabbak, annál jobban kijövök velük. De talán ez nem is olyan rossz dolog.

Hát ez alapján legalább értjük, hogy miért volt jóba Orbán Viktorral is…

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: