Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Szeptember elején Győr több intézményt is bezárt, mert nincs pénze a városnak. Most a polgármester milliós jutalmat markol fel, közben cinikus válaszokat add az ezt firtató kérdésekre.

Szeptember elején a sajtó azzal volt tele, hogy Győr kulturális és sportinfrastruktúrájának nagy részének bezárásról döntöttek. Akkori döntések nyomán becsukta a kapuit: a két uszoda teljesen; a sportlétesítmények többsége,a kultúrházak; a levéltár a könyvtár központi épület és a fiókkönyvtárak, a múzeum összes kiállítótere;

Most mégis szerda reggel az ugytudjuk.hu számolt be arról, hogy a győri önkormányzat Közrendvédelmi és Közigazgatási Bizottsága elé került egy javaslat, amely szerint Dézsi Csaba András fideszes polgármester megkapja a 35 év közszolgálati tisztviselői szolgálatért járó, az ő esetében 5,2 millió forintot jelentő jubileumi jutalmat, igaz csak 3 éve polgármester.

Így felmerült, hogy egyáltalán jár-e neki ez a pénz? A hvg.hu megkereste Győr fideszes polgármesterét, aki kijelentette: „Nem igaz, hogy ne lennék jogosult a 35 év munkaviszony után járó jubileumi jutalomra.”

Dézsi Csaba András elmondta, a köztisztviselői törvény alapján egyértelmű és világos jogi alapja van annak, hogy a 35 éves jubileumi bónuszt felvehesse. Az összegről egyébként úgy nyilatkozott: „Kellene a rossebnek az a pénz. Elég jól keresek, nem is én kértem ezt a pénzt, a jegyző nyújtja be automatikusan”.

A lap megkérdezte a polgármestert, hogy ha saját bevallása szerint ilyen jól keres, és nincs igazán szüksége a pénzre, miért nem mond le róla, így az 5,2 millió megmaradna a város kasszájában, ahol lenne helye, hiszen a rezsi miatt Győr is nehéz pénzügyi helyzetben van.

Dézsi erre úgy válaszolt: „Ha jár, akkor jár. Maga mit tenne? Adjam vissza, vagy vegyek mindenkinek 5 gombóc fagyit?”

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy milliós jutalmat markol fel a Fidesz embere, miközben a városnak arra nincs pénze, hogy nyitva tartsa az intézményeit, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa milyen képmutatók a Fideszesek


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: