Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Összesen 366 hivatalának működését szünetelteti a posta. Kistelepülések, városok és a főváros is érintett a korlátozásokban. Már annak a városnak az orbánista vezetője is lázong, ahova Orbán október 23-án menekült a népharag elől, ugyanis Zalaegerszeg fideszes polgármestere levélben kérte, hogy a cég vezetése gondolja át a lépéseit- írja az ATV

Zalaegerszeg fideszes polgármestere nyílt levélben fordult a posta vezetéshez, amelyben jelezte, elfogadhatatlannak tartja, hogy csak a hírekből értesült az intézkedésekről. Egyben kéri, hogy november 12-ig személyesen egyeztessenek vele a bezárásokkal kapcsolatban.

A helyi ellenzék szerint felháborító, ami történt. Góra Balázs, az MSZP városi szervezetének elnöke úgy látja: a postának kellett volna egyeztetni az önkormányzatokkal.

De Komló fideszes polgármesterét is meglepte a posta lépése. Itt négy hivatalt zárnak be. Polics József azt mondta: kereste telefonon a közvetlen vezetőket, de ezután magasabb szintre kell lépni ebben az ügyben.

Szerinte furcsa volt az egésznek az eljárásmódja, hiszen a lakosságot érintő ügyben az önkormányzatot is illett volna megkeresni. Komlón van olyan hivatal, melynek bezárását követően 8 km-re kell utazni az egyetlen nyitva maradó fiókba- háborodott fel saját pártjának politikáján a Fidesz politikus

Az MSZP-s vezetésű Salgótarjánban viszont aláírásgyűjtésbe kezdtek, hogy így tiltakozzanak a posta bezárások miatt.

„Gondolják át ezt a megalapozatlan döntésüket, ezt a kérésemet szeretném alátámasztani azzal, hogy itt helyi összefogással minél több aláírást gyűjtünk össze, amelyben tiltakozunk a postánkat érintő bezárás ellen” – fogalmazott Molnár Károly önkormányzati képviselő.

Miközben a fél ország tiltakozik a postabezárások ellen, a propaganda média hallgat, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa Orbánék újabb aljas húzását.

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: