Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Lendvai Ildikó egy hosszas írásban fejti ki, hogy mennyire probléma, hogy Orbán Viktor azt se tudja, hogy otthon mennyi a rezsi számla. Íme:

A miniszterelnök válasza a parlamentben egy ellenzéki kérdésre, amely az ingatlanjai rezsiszámláját tudakolta: „A feleségem írásban fog válaszolni Önnek”.  Magyarul: hülye a kérdés. Meg a kérdező. Még magyarabbul: nem tudja, nem érdekli. Nem az ő gondja.

Elhiszem, hogy a fizetéséből futja, ezzel nincs is bajom, egy kormányfőnek ne legyenek napi anyagi gondjai. Elég, ha a kormányzottaknak vannak. De van bajom azzal a pökhendi macsósággal, ami általános elvként is azt érzékelteti, hogy a háztartás az asszonyok dolga.

Főzés-mosás-vasalás-takarítás-gyerekek-számlák, a ház ura egy rendes, tekintélytisztelő családban nem ereszkedik le idáig. Már a régi elsős olvasókönyvemben is ez állt: „Apa mosdik, (egyéb változatban: Apa újságot olvas, Apa tévét néz), Anya főz”. Elvégre az apa férfi, az anya nő, ld. még Alaptörvény.

Úgy látszik, ez a munkamegosztás benne van a Fidesz alapszabályában. Hiszen a párt frakcióvezetője is azt mondta az évadnyitó ülésük után, hogy a számlákat a felesége intézi, nem tudja, mennyi lesz, ő a maga részéről az aranyhal-fronton küzd meg hősiesen, férfimódra az energiaproblémával.

Szinte látom a miniszterelnöki konyhában a falvédő hímzését:: „Nekem olyan asszony kell,/ Ha beteg is, keljen fel,/ Főzze meg a vacsorát,/ Ne zargassa-gassa, ne zargassa-gassa a számlákkal az urát!”

Lendvai Ildikó írásait nem közli le a propaganda média, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy ne csak a Fidesz véleménye jusson el az emberekhez!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: